Mina og meg

Disse «Mina og meg»-klippene fikk du ikke se på TV

- Ikke vær lei deg, daddy, trøster femåringen Mina Floriana.

MINA OG MEG: Alexander Read og datteren Mina Floriana på tur over Finnmarksvidda. Dette klippet ble ikke sendt på TV. VIDEO: Teddy TV Vis mer
Publisert

Denne høsten har vi latt oss imponere stort av femåringen Mina Floriana Read (6) som i fjor vinter la ut på tur med sin friluftsglade far Alexander Read (40).

Turen er blitt en fem episoder lang serie, som sendes på TV 2 og TV 2 Play.

Turen gikk over 24 dager, og det var Alexander og Mina som selv sto for filmingen. Naturlig nok har mange sekvenser fra turen forsvunnet i klippen, men Alexander og filmproduksjonsselskapet Teddy TV har delt tre klipp med KK som ikke er blitt vist på TV.

Til KK forteller tobarnsfaren at han synes det er hyggelig å få sett igjen klippene, som betyr mye for ham og datteren.

- Det er så mange stunder som ikke er blitt med i TV 2-serien, som likevel har vært med på å skape turen og fylle den med verdi. Det er fint å se noe av det som ikke blir oppfattet som den «offisielle» historiefortellingen, men som har like stor verdi for Mina og meg, forklarer han.

- Hvorfor har du valgt ut akkurat disse tre klippene?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer