Serier høsten 2020

Disse seriene gleder vi oss til å binge til høsten

Norsk true crime, spenningsserie fra den svenske skjærgården og jakten på en ukjent arving er blant favorittene!

SERIER HØSTEN 2020: Norske Nicolai Cleve Broch har fått rollen som politietterforsker Alexander i den populære, svenske TV-serien Mordene i Sandhamn. FOTO: Johan Paulin / C More
SERIER HØSTEN 2020: Norske Nicolai Cleve Broch har fått rollen som politietterforsker Alexander i den populære, svenske TV-serien Mordene i Sandhamn. FOTO: Johan Paulin / C More Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere steder i landet har sommeren satt i for fullt, og mange av oss har utnyttet dagene på stranden, i fjellheimen og der hvor tropevarmen ellers har ført oss.

Om sommeren skal man jo være ute så mye som mulig, og spesielt når solen skinner og gradestokken bikker 30.

Stopp en hal - der er faktisk lov til å føle at det blir for mye varme og for mye utendørstid om sommeren. Og det er helt innafor å kjenne på det at det hadde vært litt digg med litt skyer og regn, slik at man fikk litt bedre samvittighet for å sitte innendør og binge serier.

Heldigvis har vi høsten, og da har vi mye godt i vente hva gjelder nye serier vi kan binge! Vi har tatt en titt på hva de ulike kanalene har på sendeplanen denne høsten, og vi har også tatt en titt på godbitene som har kommet i løpet av sommeren - og jammen ser vi frem til å tenne stearinlys, høre løvet falle, trekke pleddet over oss og se en god serie på skjermen!

NRK

NORSK-ISH Hele Norges favorittnerd Selda Ekiz debuterer som skuespiller i denne serien om tre venner i spagaten mellom to kulturer. De skal finne seg selv, og samtidig ta hensyn til regler og verdier fra to vidt forskjellige verdener. Premiere i september.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer