Forræder sesong 3

Disse skal være med i neste sesong av «Forræder»

– Den beste casten i norsk realityhistorie, ifølge programlederen.

FORRÆDER SESONG 3: Alt fra aktive toppidrettsutøvere til komikere og skuespillere får vi se i kommende sesong av Forræder. FOTO: TV 2/Espen Solli
FORRÆDER SESONG 3: Alt fra aktive toppidrettsutøvere til komikere og skuespillere får vi se i kommende sesong av Forræder. FOTO: TV 2/Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag rundet den andre sesongen av Forræder av, og skuespiller Aslak Maurstad (31) dro i land seieren etter å ha jobbet mot fellesskapet som forræder gjennom nesten hele sesongen.

Til tross for lavere seertall under sesong to, sammenlignet med den første, har begge sesongene hatt stor suksess. 500 000 seere har fulgt den andre sesongen på TV 2 Play.

– Det forteller oss at seerne finner frem til innholdet de ønsker å se, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, som er godt fornøyd med «Forræder»-suksessen.

Forræder sesong 3 får premiere i høst. Den andre sesongen kunne kun sees i TV 2s nettspiller, men kommende sesong blir igjen å se på lineær tv.

– Beste casten

Programleder og spillmester Mads Hansen er strålende fornøyd med deltakerne for den kommende sesongen. Til høsten får vi se en blanding av en gjeng som leverer ekstremt bra tv, ifølge Hansen, men også flere ansikter som ikke har vært med i reality før – som seerne er nysgjerrige på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer