Fyller 60 år

Disse stjernene fyller 60 år i 2022

Tom Cruise, Demi Moore og Jim Carrey er blant dem som fyller rundt tall i år.

FYLLER 60 ÅR: Skuespiller Demi Moore holder seg både evig ung og aktuell. FOTO: NTB
FYLLER 60 ÅR: Skuespiller Demi Moore holder seg både evig ung og aktuell. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

2022 er året mange av de største stjernene fyller 60 år. Både skuespillere, artister, komikere og andre kjente fjes går inn i et nytt tiår aldersmessig. Noen holder seg evig unge, og lar ikke alderen prege verken arbeidskapasiteten eller utseendet.

Vi har samlet en rekke kjente personligheter med imponerende merittlister som går inn i 60-årene.

Demi Moore

Hun startet karrieren med en rekke tenåringsfilmer på 80-tallet. Den evig unge skuespilleren fyller 60 år den 11. november.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Tom Cruise

Som skuespiller i flere av de største filmsuksessene, har han vært et solid navn i bransjen i flere tiår. Den 3. juli i år fylte han 60 år.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Steve Carell

Nylig fylte skuespilleren, manusforfatter og produsent Steve Carell 60 år, nærmere bestemt 16. august. Mon tro om han er like opptatt av å feire bursdag som en av hans mest kjente karakterer, The Office-sjefen Michael Scott?

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Jodie Foster

19. november fyller skuespiller, filmprodusent og regissør. Hun startet sitt arbeidsliv som barnestjerne på 70-tallet.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Jim Carrey

Komikeren og skuespilleren fylte 60 år den 17. januar. Det kanadiske multitalentet er kjent for blant annet gummiansikt og morsomme ansiktsuttrykk.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Jon Bon Jovi

60-åringen fylte år den 2. mars. Han er først og fremst musiker, men har også hatt roller i flere store filmer og tv-serier. Han var blant annet å se i Ally McBeal og Sex og singelliv.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

MC Hammer

Den legendariske rapperen fylte rundt tall den 30. mars. Han hadde sin glanstid på 80- og 90-tallet og regnes som en av de mest betydningsfulle rapperne gjennom tidene.

FOTO: NTB
FOTO: NTB Vis mer

Axl Rose

William Bruce Rose jr. som han egentlig heter, ble født 6. januar i Lafayette i Indiana. Aller mest kjent er han som vokalist i Guns N'Roses og en snartur innom AC/DC i et par år.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer