Serena van der Woodsen:

Disse stjernene skulle egentlig spille Serena og Blair i «Gossip Girl»

Nei, Blake Lively og Leighton Meester var ikke på toppen av ønskelisten...

GJENNOMBRUDDET: Både Blake Lively og Leighton Meester fikk sitt store gjennombrudd i «Gossip Girl». Mon tro om serien hadde blitt like populære med to andre kjente fjes i hovedrollen? Dét var nemlig planen... FOTO: Gossip Girl
GJENNOMBRUDDET: Både Blake Lively og Leighton Meester fikk sitt store gjennombrudd i «Gossip Girl». Mon tro om serien hadde blitt like populære med to andre kjente fjes i hovedrollen? Dét var nemlig planen... FOTO: Gossip Girl Vis mer
Publisert

Det er vanskelig å se for seg noen andre enn Blake Lively og Leighton Meester som bestevenninnene Serena van der Woodsen og Blair Waldorf i «Gossip Girl». (Til tider var duoen riktignok mer «frenemies» enn bestevenner, men likevel.)Ungjentene ble begge berømte over natten da de kapret sine respektive roller i dramaserien, og nå – tolv år etter premieren – er de sertifiserte superstjerner; Blake gjør fortsatt enorm suksess på skjermen, mens Leighton lever artistlivet.Mon tro om de hadde vært like fremgangsrike i dag dersom de ikke spilte i «Gossip Girl»? Dét er en spennende tanke – spesielt fordi det veldig lett kunne blitt realitet!Ifølge David Rapaport, som har jobbet som øverste leder for casting på noen av verdens mest kjente serier (deriblant «Gossip Girl», «Riverdale», «Arrow» og mest nylig Netflix-originalen «You»), hadde nemlig skaperne av serien to helt andre stjerner på blokka.– Jeg husker at kanalen i utgangspunktet ønsket seg Ashley Olsen og Rumer Willis som Blair og Serena, avslørte Rapaport i et intervju med Buzzfeed i 2015.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer