Skam

Disse stjernene vil vi se i hovedrollene

Nå kommer den amerikanske versjonen av «Skam».

SKAM: Nå kommer den amerikanske versjonen av Skam, og det eneste vi tenker på er: Hvem kommer til å spille disse jentene? Foto: NRK
SKAM: Nå kommer den amerikanske versjonen av Skam, og det eneste vi tenker på er: Hvem kommer til å spille disse jentene? Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

YES! Endelig blir Norge satt på kartet internasjonalt for noe annet enn vintersport, håndball og brunost. NRK-serien «Skam» har tatt helt av her til lands, og den nytenkende TV-serien har etter hvert spredt seg til våre skandinaviske naboer, og nå har det nådd Hollywood. Ja, TV-produsent Simon Fuller har nemlig kjøpt opp rettighetene til braksuksessen, og ifølge NRK kan den amerikanske versjonen komme allerede i 2017. Men vi tenkte at vi kunne hjelpe godeste Fuller med å la det vi håper kommer til å få navnet «Shame» komme til live. 

For hva trenger man til en slik serie? Jo, en skikkelig bra skuespillerstab. Altså, jeg tviler ikke på at våre norske «Skam»-skuespillere hadde sklidd rett inn i Hollywood, men jeg antar at Fuller og resten av crewet setter sammen sitt eget cast. Og vi vil selvfølgelig hjelpe til med det. Så, if you are reading this mr. Fuller - we want to help you cast «Shame». Here you go:

LES OGSÅ: Gjett hva Skam gjør nå!

Noora: Chloe Grace Moretz (19)

Ikke bare tror vi at Brooklyn Beckhams (17) ekskjæreste, hovedrolleinnehaveren av Neighbours 2, og coverjente på Aller Media-eide Toppgirl (hallo), Chloe Grace Moretz, kommer til å passe perfekt til rollen som Noora på grunn av hennes korte, blonde hår, men vi syns også jentene deler noe like personlighetstrekk og interesser. Moretz har nemlig markert seg i kampen for kvinners rettigheter, og noe vi har lært fra «Skam» er at det er også noe Noora (Josefine Pettersen) bryr seg om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer