Skam

Disse stjernene vil vi se i hovedrollene

Nå kommer den amerikanske versjonen av «Skam».

SKAM: Nå kommer den amerikanske versjonen av Skam, og det eneste vi tenker på er: Hvem kommer til å spille disse jentene? Foto: NRK
SKAM: Nå kommer den amerikanske versjonen av Skam, og det eneste vi tenker på er: Hvem kommer til å spille disse jentene? Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

YES! Endelig blir Norge satt på kartet internasjonalt for noe annet enn vintersport, håndball og brunost. NRK-serien «Skam» har tatt helt av her til lands, og den nytenkende TV-serien har etter hvert spredt seg til våre skandinaviske naboer, og nå har det nådd Hollywood. Ja, TV-produsent Simon Fuller har nemlig kjøpt opp rettighetene til braksuksessen, og ifølge NRK kan den amerikanske versjonen komme allerede i 2017. Men vi tenkte at vi kunne hjelpe godeste Fuller med å la det vi håper kommer til å få navnet «Shame» komme til live. 

For hva trenger man til en slik serie? Jo, en skikkelig bra skuespillerstab. Altså, jeg tviler ikke på at våre norske «Skam»-skuespillere hadde sklidd rett inn i Hollywood, men jeg antar at Fuller og resten av crewet setter sammen sitt eget cast. Og vi vil selvfølgelig hjelpe til med det. Så, if you are reading this mr. Fuller - we want to help you cast «Shame». Here you go:

LES OGSÅ: Gjett hva Skam gjør nå!

Noora: Chloe Grace Moretz (19)

Ikke bare tror vi at Brooklyn Beckhams (17) ekskjæreste, hovedrolleinnehaveren av Neighbours 2, og coverjente på Aller Media-eide Toppgirl (hallo), Chloe Grace Moretz, kommer til å passe perfekt til rollen som Noora på grunn av hennes korte, blonde hår, men vi syns også jentene deler noe like personlighetstrekk og interesser. Moretz har nemlig markert seg i kampen for kvinners rettigheter, og noe vi har lært fra «Skam» er at det er også noe Noora (Josefine Pettersen) bryr seg om.

NOORA: Chloe Grace Moretz. Foto: Pa Photos
NOORA: Chloe Grace Moretz. Foto: Pa Photos Vis mer

William: Harry Styles (22)

Okei, Harry, resten av boybandet ditt begynner å gjøre sin egen greie - to har blitt, eller skal bli, fedre, og to har begynt sin egen sangkarriere - det er på tide at du gjør «your thing». Som for eksempel å spille William i det som bare må hete «Shame». Styles er like mystisk som William selv, men det er jo en ting som er en ganske åpenbar sammenligning: Håret. Det gjør for så vidt ingenting at Styles er britisk selv, ettersom William i serien har en relasjon til London. Altså, dette må bare skje.

WILLIAM: Harry Styles. Foto: Rex Features
WILLIAM: Harry Styles. Foto: Rex Features Vis mer

SKAM-GUTTA: William (Thomas Hayes) og gutte-Chris (Herman Tømmerås). Foto: NRK
SKAM-GUTTA: William (Thomas Hayes) og gutte-Chris (Herman Tømmerås). Foto: NRK Vis mer

Vilde: Kiernan Shipka (17)

Selv om stjerneskuddet Kiernan Shipka har spilt i TV-serien «Mad Men» en stund, har hun ikke hatt det STORE gjennombruddet enda. Vi mener derfor det er på tide av hun også slenger seg på «Skam»-bølgen. Vi tenker at hun kunne ha portrettert Vilde-karakteren på en prikk, og at dette blir hennes internasjonale gjennombrudd. Heia deg, Kiernan!

VILDE: Kiernan Shipka. Foto: Splash News
VILDE: Kiernan Shipka. Foto: Splash News Vis mer

Isak: Dylan O'Brien (25)

«Teen Wolf»-stjernen er en helt fantastisk skuespiller som har hatt store roller til tross for sin unge alder. Og vi må bare ta av oss hatten for Tarjei (som spiller Isak i Skam). Vi blir helt forbløffet av skuespillerprestasjonene hans, og det fortjener en skikkelig bra amerikansk Isak. I tillegg er det noe ved de to som bare stemmer, sant? Dylan + Isak = sant. Men vi heier fortsatt på Even og Isak, da.

ISAK: Dylan O'Brien. Foto: Rex Features
ISAK: Dylan O'Brien. Foto: Rex Features Vis mer

ISAK: Spilles av Tarjei Sandvik Moe. Foto: NRK
ISAK: Spilles av Tarjei Sandvik Moe. Foto: NRK Vis mer

Sana: Afshan Azad (28)

Vi ELSKER Sana. Altså, for ei dame! Til denne rollen trenger dem ei dame som virkelig kan omfavne denne sterke karakteren. Og hvem er vel bedre til det enn noen som har spilt i favorittfilmene våre: Harry Potter! Afshan Azad hadde nemlig en rolle i alle filmene bortsett fra en. 

LES OGSÅ: - «Skam» er lidenskap, mykporno og samlivsterapi i en og samme suppe

SANA: Afshan Azad. Foto: Pa Photos
SANA: Afshan Azad. Foto: Pa Photos Vis mer

Jonas: Jake T. Austin (22)

Karakteren Jonas har hatt en stor rolle både i første og tredje sesong. Vi trenger en søt skuespiller som klarer å spille en kul hipster, men samtidig være tidenes med sympatiske og fine fyr. Her om dagen så vi filmen «New Year's Eve» og der spiller Jake T. Austin en supersøt rolle. I tillegg har han litt buskete bryn og det mener vi er et must.

JONAS: Jake T. Austin Foto: Splash News
JONAS: Jake T. Austin Foto: Splash News Vis mer

JONAS: Spilles av Marlon Langeland. Foto: NRK
JONAS: Spilles av Marlon Langeland. Foto: NRK Vis mer

Eva: Sophie Turner (20)

Frøken Turner er kanskje blond nå, men «Games Of Thrones»-stjernen har hatt et fantastisk flott, rødt hår. Og det trenger man når man skal spille Eva. Så nå er det bare å farge det tilbake, Sophie. Hvem vet, kanskje venter en rolle som tenåring fra Bergen på deg!

LES OGSÅ: Sjekk hvilken «SKAM»-skuespiller som dukker opp i ny film!

EVA: Sophie Turner. Foto: Rex Features
EVA: Sophie Turner. Foto: Rex Features Vis mer

Even: Austin Butler (25)

Denne rollen er kanskje den vi er mest fornøyd med. På Facebook finnes det flere «Skam»-grupper og der har sammenligningen mellom Even (spilles av Henrik Holm) og Austin Butler blitt påpekt ved flere anledninger. Og vi kunne ikke vært mer enig. Vi vet egentlig ikke hva mer vi vil skal skje. Kjære tv-produsent Simon Fuller: THIS MUST HAPPEN!

EVEN: Austin Butler Foto: INVISION
EVEN: Austin Butler Foto: INVISION Vis mer

SESONG TRE: Karakterene Isak (spilles av Tarjei Sandvik Moe) og Even (Henrik Holm) forelsker seg i hverandre i den nyeste sesongen av Skam. Foto: NRK
SESONG TRE: Karakterene Isak (spilles av Tarjei Sandvik Moe) og Even (Henrik Holm) forelsker seg i hverandre i den nyeste sesongen av Skam. Foto: NRK Vis mer

Jente-Chris: Raini Rodriguez (23)

Også en av våre favorittkarakterer. Jente-Chris (Ina Svenningdal) i sesong en av spesielt helt fantastisk, og det fortjener en like morsom skuespiller i USA. Raini Rodriguez har vært mye på TV-skjermen gjennom Disney Channel, og har den samme sprudlende energien som Jente-Chris skal ha. Morsom her hun, også!

JENTE-CHRIS: Raini Rodriguez Foto: Afp
JENTE-CHRIS: Raini Rodriguez Foto: Afp Vis mer

Gutte-Chris: Gregg Sulkin (24)

Ah, Gutte-Chris. Her trenger vi en kvinnebedårer med glimt i øyet som elsker russetiden. «Faking It»-stjernen Gregg Sulkin har kanskje ikke så mye erfaring med russetiden, men gjennom TV-serien «Faking It», hvor han spiller en kjekkas som ikke kan få nok av damene, så er han perfekt. I tillegg har Sulkin hatt et lengre forhold med Bella Thorne. Thorne har rødt hår. Gutte-Chris «hooker» opp med Eva ved flere anledninger i Skam. Altså, match made in Skam-heaven. 

GUTTE-CHRIS: Gregg Sulkin Foto: Rex Features
GUTTE-CHRIS: Gregg Sulkin Foto: Rex Features Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer