Kjærlighet

Disse stjerneparene falt for hverandre på jobb

A love story - på og utenfor skjermen!

LOVE STORY: Hollywood-parene Blake Lively (28) og Ryan Reynolds (39), Brad Pitt (51) og Angelina Jolie (40) og Jennifer Lopez (46) og Ben Affleck (43) har alle spilt kjærester på film - og blitt kjærester i virkeligheten. Sistnevnte par gjorde det slutt i 2003, de to andre er fremdeles sammen. Foto: NTB Scanpix
LOVE STORY: Hollywood-parene Blake Lively (28) og Ryan Reynolds (39), Brad Pitt (51) og Angelina Jolie (40) og Jennifer Lopez (46) og Ben Affleck (43) har alle spilt kjærester på film - og blitt kjærester i virkeligheten. Sistnevnte par gjorde det slutt i 2003, de to andre er fremdeles sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Har du noen gang sett en film eller TV-serie og tenkt at «wow - de der to, de så skikkelig ekte forelska ut!»?

Hold deg fast; mange ganger har parene som spiller mot hverandre faktisk blitt sammen i virkeligheten!

Angelina Jolie (40) og Brad Pitt (51) er kroneksemplet på dette.

De spilte mot hverandre i kinofilmen «Mr. and Mrs. Smith» i 2004, og falt for hverandre under filminnspillingen.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett Angelina Jolie før!

Brad Pitt var på dette tidspunktet gift med Hollywood-skuespiller Jennifer Anison (46) - men dette forholdet ble som kjent oppløst nettopp på grunn av forelskelsen mellom Pitt og Jolie.

Ikke første gang for Brad Pitt

I dag lever de to i et harmonisk ekteskap, som de inngikk i fjor, og har til sammen fått seks barn. Tre biologiske og tre adoptivbarn.

Det tok hele 10 år før de to kom til å spille mot hverandre på film igjen. I år hadde den amerikanske dramathrilleren «By the Sea» premiere, som Angelina Jolie har regissert. Både hun og ektemannen har hovedrollene.

LES OGSÅ: Disse parene går ikke ut på dato

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer