«Love Actually»

Disse tegnene i Love Actually tyder på en skjult romanse

Vi som trodde vi visste alt det var å vite om juleklassikeren.

LOVE ACTUALLY: Julefilmen Love Actually er elsket og hatet blant folk, men uansett om man liker den eller ikke så er den blitt en klassiker å se på i julen. Her bilde fra filmen av Alan Rickman og Emma Thompson som spiller ekteparet Karen og Harry. FOTO: SKJERMDUMP.
LOVE ACTUALLY: Julefilmen Love Actually er elsket og hatet blant folk, men uansett om man liker den eller ikke så er den blitt en klassiker å se på i julen. Her bilde fra filmen av Alan Rickman og Emma Thompson som spiller ekteparet Karen og Harry. FOTO: SKJERMDUMP. Vis mer
Publisert

Julen er innenfor rekkevidde og det betyr at vi kan begynne å glede oss til både klassiske og nye filmer som hører høytiden til.

En favoritt hos mange trofaste fans er uten tvil «Love Actually» og mange kan nok til og med gjenfortelle ord for ord hva som står på skiltene da Mark (Andrew Lincoln) erklærer sin kjærlighet til Juliet (Keira Knightley). Fun fact: Keira Knightley var bare 17 år da hun spilte brud i denne filmen.

Ny teori

I tillegg kan sikkert mange fortsatt kjenne på en liten klump i magen når de igjen ser scenen hvor Karen (Emma Thompson) finner ut at ektemannen (spilt av Alan Rickman) har gitt et smykke i julegave til en annen kvinne. Emma Thompson har i ettertid sagt at den situasjonen var noe hun kunne kjenne seg igjen i.

Det kan virke som filmen aldri slutter å fascinere publikum. Og nå har en ny fanteori begynt og fått rotfeste, ifølge Elle. Den setter nemlig spørsmålstegn ved om vi i alle disse år, faktisk har vært blinde overfor en veldig betydningsfull, men skjult romanse, som kanskje gir enda en av karakterene en lykkelig slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer