«Love Actually»

Disse tegnene i Love Actually tyder på en skjult romanse

Vi som trodde vi visste alt det var å vite om juleklassikeren.

LOVE ACTUALLY: Julefilmen Love Actually er elsket og hatet blant folk, men uansett om man liker den eller ikke så er den blitt en klassiker å se på i julen. Her bilde fra filmen av Alan Rickman og Emma Thompson som spiller ekteparet Karen og Harry. FOTO: SKJERMDUMP.
LOVE ACTUALLY: Julefilmen Love Actually er elsket og hatet blant folk, men uansett om man liker den eller ikke så er den blitt en klassiker å se på i julen. Her bilde fra filmen av Alan Rickman og Emma Thompson som spiller ekteparet Karen og Harry. FOTO: SKJERMDUMP. Vis mer
Publisert

Julen er innenfor rekkevidde og det betyr at vi kan begynne å glede oss til både klassiske og nye filmer som hører høytiden til.

En favoritt hos mange trofaste fans er uten tvil «Love Actually» og mange kan nok til og med gjenfortelle ord for ord hva som står på skiltene da Mark (Andrew Lincoln) erklærer sin kjærlighet til Juliet (Keira Knightley). Fun fact: Keira Knightley var bare 17 år da hun spilte brud i denne filmen.

Ny teori

I tillegg kan sikkert mange fortsatt kjenne på en liten klump i magen når de igjen ser scenen hvor Karen (Emma Thompson) finner ut at ektemannen (spilt av Alan Rickman) har gitt et smykke i julegave til en annen kvinne. Emma Thompson har i ettertid sagt at den situasjonen var noe hun kunne kjenne seg igjen i.

Det kan virke som filmen aldri slutter å fascinere publikum. Og nå har en ny fanteori begynt og fått rotfeste, ifølge Elle. Den setter nemlig spørsmålstegn ved om vi i alle disse år, faktisk har vært blinde overfor en veldig betydningsfull, men skjult romanse, som kanskje gir enda en av karakterene en lykkelig slutt.

For vi skal tilbake igjen til Karen, som knust over mannens gryende sidesprang vinner vår alles empati. Nå avslører ikke filmen hvordan det vil gå med paret etter at hun konfronterer ektemannen. Men kan det være slik ordtaket sier; at når en dør lukker seg, åpnes en ny? For ifølge denne fanteorien har Karen en hemmelig beundrer, nemlig hennes gode venn Daniel, spilt av Liam Neeson.

Feil navn

Daniel og Karen ses i filmen på som bare venner, som trøster hverandre, deler gode råd og spiser frokost sammen. Men kan det egentlig være snakk om en hemmelig forelskelse mellom de to?

Det er en helt bestemt scene som kan avsløre at Daniel er hemmelig forelsket i Karen.

Gjennom filmen forteller Daniel nemlig om hans drømmekvinne- toppmodellen Claudia Schiffer, men da han i slutten av filmen faktisk støter på Schiffer på skolen (men som da bare er hennes «dobbeltgjenger» Carol), så greier han å kalle henne ved feil navn. Og ikke hvilket som helst navn, men han kaller henne Karen. Altså hans beste venninne, som han tydeligvis tenker på.

Kan det være tilfeldig? Eller kan det ha vært en gjemt storyline her? Vi i KK håper hvert fall litt på det siste.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer