Spotify avslører:

Disse vinnerlåtene fra Eurovision er mest avspilt

Gjetter du topp 3?

EUROVISION SONG CONTEST: Gjetter du hvilken vinnerlåt som er mest avspilt på Spotify? Foto: NTB Scanpix
EUROVISION SONG CONTEST: Gjetter du hvilken vinnerlåt som er mest avspilt på Spotify? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var nok mange Eurovision-fans som ble litt skuffet da det ble klart at sangkonkurransen ble avlyst og utsatt til neste år. Men det er det ikke noe vi får gjort noe med!

Så mens man venter til neste års musikkfest, kan man jo høre på låtene som egentlig skulle konkurrert i år, eller mimre litt til tidligere år med Eurovision Song Contest.

Hvilke låter husker du best? Var det da Alexander Rybak representerte Norge i 2009 og vant med «Fairytale»? Eller var det kanskje helt tilbake til 1974 da ABBAs «Waterloo» stakk av med seieren?

Selv har jeg en spesiell låt i tankene, og jammen meg er ikke det den som er mest avspilt på Spotify også! Strømmetjenesten har nemlig laget en topp 10-liste over de Eurovision-vinnerlåtene som er mest spilt globalt gjennom tidene.

Og hvem befinner seg på førsteplass lurer du på nå? Det er Sveriges 2012-bidrag med Loreen i front. «Euphoria» skapte - hold deg fast - euforisk stemning blant publikum, og tydeligvis gjør den fortsatt det.

På andreplass ligger det også et svensk bidrag. Måns Zelmerlöws «Heroes» er også svært godt likt. Norge har heldigvis fått en plass på listen også, og det er selvfølgelig Rybaks Fairytale. Den kommer inn på en fin åttendeplass!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer