America's Got Talent:

Dommerne i sjokk over norske Angelina

Sendt rett i finalen i amerikansk talentkonkurranse.

AMERICA'S GOT TALENT: Heidi Klum og Simon Cowell ble bergtatt av Norske talenter-vinner Angelina Jordans stemme. Foto: Skjermdump fra YouTube
AMERICA'S GOT TALENT: Heidi Klum og Simon Cowell ble bergtatt av Norske talenter-vinner Angelina Jordans stemme. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert

Husker du lille Angelina Jordan som vant Norske Talenter i 2014? Nå gjør hun braksuksess i den amerikanske talentkonkurransen «America’s Got Talent» med undertittelen «The Champions», der vinnere fra ulike land er invitert til å konkurrere med hverandre.

I juryen sitter ingen ringere enn Simon Cowell (60), Howie Mandel (64), Alesha Dixon (41) og Heidi Klum (46), og sistnevnte valgte å trykke på «gullknappen» og dermed sende Angelina rett til finalen da hun fikk høre Angelinas versjon av Queens «Bohemian Rhapsody».

LES OGSÅ: Connie trollbandt en hel verden som 6-åring -slik ser hun ut nå

- For en stemme, utbryter supermodellen og resten av dommerpanelet uttrykker unison beundring over den store stemmen hos den unge jenta.

Heidi Klum kan ikke tro at Angelina kun er tretten år, og det går et sus gjennom salen da Angelina forteller at hun kun var sju år da hun vant den norske konkurransen for seks år siden, og tok Norge med storm.

Konseptet ligner på «World Idol» som ble arrangert i 2004 for første og eneste gang. Da var det Kurt Nilsen som gikk av med seieren.

Denne runden av «America’s Got Talent» med vinnere fra andre deler av verden, arrangeres for andre gang, og ifølge VG er det et norsk bidrag til, dansegruppa Quick som vant i 2009. Programmet er spilt inn for en tid tilbake som gruppa vet foreløpig ikke når det sendes.

LES OGSÅ: 20 låter som fyller 20 år i 2020

Lovordene drysser over Angelina og under YouTube-klippene hagler lovordene om at hun synger som en engel, og at hun kommer til å bli en stjerne. Og som mange kanskje husker var Angelina barfot da hun sang i 2014 - noe hun fortsatt velger å være også når hun opptrer for hele verden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer