Nyhetsåret 2017:

Donald Trump ble president i USA, Therese Johaug ble dømt for doping og kong Harald ble meldt død

Her er kjendisøyeblikkene fra 2017 som ikke går i glemmeboken med det første!

NYHETSÅRET 2017: Dette ble året hvor USA fikk Donald Trump som president. Her avlegger han ed i Washington, D.C. den 20. januar 2017. Kona Melania Trump i blått, sønnen Donald John Trump Jr. (bak t.v.), datteren Ivanka Trump og sønnen Barron Trump foran. FOTO: NTB Scanpix
NYHETSÅRET 2017: Dette ble året hvor USA fikk Donald Trump som president. Her avlegger han ed i Washington, D.C. den 20. januar 2017. Kona Melania Trump i blått, sønnen Donald John Trump Jr. (bak t.v.), datteren Ivanka Trump og sønnen Barron Trump foran. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Januar:

2017 begynte med et brak - den 20. januar avla nemlig den mye omdiskuterte forretningsmannen Donald Trump (71) ed i Washington, D.C. og ble dermed USAs 45. president. Han har skapt kontroverser med hårreisende uttalelser om så vel landsmenn og landskvinner, som potensielt nye amerikanere. Noe av det første han gjorde var å stramme inn på innvandringsloven, som gjorde det vanskeligere for papirløse innvandrere, som oppholder seg ulovlig i USA, å bli værende.

Så sent som i november i år fikk han, ifølge Aftenposten, innvilget et tredje innreiseforbud til USA, som rammet de seks landene: Tsjad, Iran, Libya, Somalia, Syria og Jemen. I tillegg er det restriksjoner på innreise for borgere av Nord-Korea og Venezuela.

Donald Trump har dessuten bidratt til å skape uro i verden med sine kontroversielle holdninger og uttalelser, som spesielt har gått utover kvinner. Dette kommer vi tilbake til litt senere.

LES OGSÅ: Her er alt du trenger å vite om Trump-barna

Februar:

1. februar delte den amerikanske artisten Beyoncé Knowles (36) den gledelige nyheten om at hun og ektemannen Jay Z (48) ventet tvillinger. Beyoncé er en av verdens aller hotteste artister, og kan dermed tillate seg selv å fyre av når det virkelig gjelder - og det gjorde hun altså den aller første dagen i februar, da hun delte tvilling-nyheten med sine Instagram-følgere i et noe kitchy, men siden ikonisk gravidbildeserie. Et av de fargerike fotografiene av Beyoncé som holder seg selv på gravidmagen, er blitt likt over 11 millioner ganger - og stikker dermed av med prisen for «Årets mest lika Instagram-foto». Tvillingene Rumi og Sir kom for øvrig til verden 13. juni.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer