JANE SEYMOUR FRA DR. QUINN: 65-åringen var nylig gjest på tv-programmet This Morning.
 Foto: Rex Features
JANE SEYMOUR FRA DR. QUINN: 65-åringen var nylig gjest på tv-programmet This Morning. Foto: Rex Features Vis mer

Dr. Quinn

«Dr. Quinn»-stjerne: - Jeg har fortsatt mitt eget ansikt

Den tidligere «Bond»-stjernen og TV-skuespillerinnen er 65 år og like flott.

Publisert
Sist oppdatert

Hun ble superstjerne over natten etter rollen som «Bond-babe» i filmen «Live and Let Die» i 1973, men for det norske publikum var det først gjennom TV-serien «Dr. Quinn - Medicine Woman» (1993-2001), at Jane Seymour ble for alvor berømt (se hvordan stjernene fra en annen stor 90-tallsserie, «7th Heaven», ser ut i dag!). 

Gjennom seks sesonger av familieprogrammet ble vi godt kjent med hovedrollefiguren dr. Michaela Quinn - som forelsket seg i barskingen Byron Sully (spilt av Joe Landy), en rolle Seymour vant en Golden Globe-pris for. Serien ble imidlertid tatt av skjermen i 2001, og siden den gang har Seymour hatt en rekke mindre roller på TV og i filmer. (Hvem kan vel glemme rollen som den sexgale moren - Kathleen Cleary ,i komedien «Wedding Crashers»?) 

FRA DR. QUINN: Jane Seymour som Michaela Quinn og Joe Lando som Byron Sully i serien, som hadde stor suksess på 90-tallet.  Foto: Heritage
FRA DR. QUINN: Jane Seymour som Michaela Quinn og Joe Lando som Byron Sully i serien, som hadde stor suksess på 90-tallet. Foto: Heritage Vis mer

Selv om det nå er 15 år siden «Dr. Quinn» gikk på TV, blir stjernen fortsatt gjenkjent for rollen. Og det er ikke så rart - hun er nemlig en av Hollywoodstjernene som er over 60 og fortsatt råsexy! 65-åringen var denne uken gjest på TV-programmet «This Morning»  og kunne da avsløre litt av hemmeligheten bak sin ungdommelige glød, skriver Daily Mail. (Psst: sjekk også hvor sinnsykt godt tidligere supermodell Christie Brinkley holder seg!)

Vin er «hemmeligheten»

- Jeg drikker vin. Vin er helt avgjørende! sier Seymour i intervjuet, og utdyper med at hun er opptatt av å spise sunt - mye kylling, fisk og grønnsaker, og at hun har kuttet ut rødt kjøtt. I tillegg elsker hun lette treningsøkter og sverger til pilates for å beholde fleksibiliteten:

<strong>PILATES HOLDER HENNE MYK:</strong> Seymour sverger til blant annet pilates, for å holde seg myk. Her demonstrerer hun på tv-programmet This Morning tidligere denne uken.  Foto: Rex Features
PILATES HOLDER HENNE MYK: Seymour sverger til blant annet pilates, for å holde seg myk. Her demonstrerer hun på tv-programmet This Morning tidligere denne uken. Foto: Rex Features Vis mer

- Jeg liker å trene, men jeg er ikke besatt. Jeg driver med gyrotronics og pilates. Ellers er jeg veldig komfortabel i min egen kropp og hud, den er bare litt større enn den pleide å være.

LES OGSÅ: Nå er det HOT å bli eldre!

- Jeg ønsker ikke å ta botox

65-åringen kunne også avsløre at hun har sluttet med botox og plastisk kirurgi for å bevare utseendet.

- Jeg har fortsatt mitt eget ansikt og foretrekker en naturlig look. Jeg gjør ikke alt det plastikkgreiene, men har ikke noe problemer med at andre gjør det. Jeg ønsker ikke å ta botox, fordi jeg er en skuespiller og trenger å kunne uttrykke meg. Ansiktet er lerret mitt - jeg trenger alle musklene mine for å bevege meg. Noen ganger spiller jeg bestemor, andre ganger elskerinne, så det må passe, kunne hun fortelle, nesten ti år etter at hun innrømmet å ha lagt inn silikon i brystene i forbindelse med en filmrolle - hvor hun måtte vise seg toppløs i 2007. 

LES OGSÅ: 9 kjendiskvinner som tok plastisk kirurgi for langt

Implantatene skal imidlertid ha vært meget små, etter Hollywood-standard. 

- Kirurgen min måtte ha dem spesialbestilt, har Seymour avslørt overfore People Magazine. Den gang innrømmet hun også å ha utført et lite øyelokksløft.  

- Jeg fikk beskjed om at jeg hadde posete øyne, og at fotografer ikke gadd å bruke penger på å fikse på det hele tiden, har hun sagt. 

Skuespillerinnen kunne også avsløre at kjærligheten er med på «å holde henne ung». Hun har vært gift hele fire ganger opp gjennom årene - første gang med Michael Attenborough, sønn av skuespiller og regissør Richard Attenborough (1971-1973). Deretter Geoffrey Planer (77-78), David Flynn (81-92) - som hun fikk to barn med og sist skuespiller James Keach, som hun fikk tvillinger med.

Keach og Seymour skilte lag i 2013, og TV-stjernen har nylig funnet lykken igjen med produsent og regissør David Green (65). 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer