Jennifer Lopez og Ben Affleck

Dristig bilde setter fyr på nettet

Stjernens farsdagshyllest har satt sinnene i kok.

JENNIFER LOPEZ OG BEN AFFLECK: Et farsdagsbilde har fått kommentarfeltet på Jennifer Lopez´instagram til å koke. Her fra premieren på «The Flash» i Hollywood i 2023. FOTO: REUTERS/Mike Blake/NTB
JENNIFER LOPEZ OG BEN AFFLECK: Et farsdagsbilde har fått kommentarfeltet på Jennifer Lopez´instagram til å koke. Her fra premieren på «The Flash» i Hollywood i 2023. FOTO: REUTERS/Mike Blake/NTB Vis mer
Publisert

Når den amerikanske farsdagen markeres hvert år i juni, er det flere måneder etter at norske fedre har blitt behørig feiret.

I USA – som her hjemme – er det mange som benytter sosiale medier for å hylle sine fedre eller ektemenn med gode ord, både om farskjærlighet og deres egnethet som fedre. Ja, hyllester på sosial medier er på mange måter blitt det nye farsdagskortet.

Stjernene er intet unntak, og en av dem som i 2023 går langt i å vise sin begeistring for sin mann er sangstjerna og skuespiller Jennifer Lopez.

JLo og Ben giftet seg i 2022, men før det hadde de rukket å gifte seg og få barn på hver sin kant. Jennifer med sanger Marc Anthony, og Ben med skuespiller Jennifer Garner.

Da JLo i forbindelse med farsdagen delte bilder og en videosnutt av sin mann Ben, fikk det kommentarfeltet til å koke ganske umiddelbart.

Selve hovedbildet, det første som kommer opp i feeden til de nesten kvart millioner følgerne hennes, er nemlig et bilde av en mildest talt veltrent Ben Affleck i bar overkropp. På mange måter gir 50-åringen six pack et ansikt - og reaksjonen har følgelig ikke latt vente på seg. Fansen er over seg og kaller Affleck alt fra «kjekk» til «sexy», og drømmer om å krype inn i armkroken hans.

Andre igjen mener bilder er upassende på farsdagen:

«Bildene er fine, men hvor er bildene av ham som far?», spør én og etterlyser farsdagsinnhold. En annen skriver: «For et rart og ekkelt bilde å legge ut». En tredje skriver at ingen ba om det første bildet.

VARME FØLELSER: Jennifer Lopez og Ben Affleck på filmpremiere i juni 2023 .FOTO: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
VARME FØLELSER: Jennifer Lopez og Ben Affleck på filmpremiere i juni 2023 .FOTO: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Men det som vekker kanskje størst harme er at Jennifer omtaler Ben som «papa», og at hun heller ikke hyller barnas far Marc Anthony, men kun i generelle ordelag takker «alle fedre der ute».

Det har fått fansen til å se rødt :

«Gratulerer med farsdagen, Marc Anthony», skriver én under bildet av Ben Affleck, mens en annen påpeker at Ben burde ta seg av sine egne barn.

Selv skriver Jennifer Lopez under bildet:

«Hyllest til pappa. Gratulerer med farsdagen, papsen. Og gratulerer med farsdagen til alle de fantastiske fedrene der ute! Vi elsker dere og setter pris på dere mer enn dere aner».

Eksen hyller også Ben Affleck!

I forbindelse med farsdagen 2023 har også Bens ekskone Jennifer Garner valgt å hylle Ben, altså sine barns far. Ikke i form av veltrente bilder, men snarere med ord om hans kjærlighet for deres felles barn. Under et bilde av sin egen far, skriver Garner:

«PS Shout out to BGA (Ben Geza Affleck, red.anm.) – no one loves their kids like you love ours, happy Father’s Day, Ben! X»

«Bennifer» var et begrep på 2000-tallet, på nivå med Brangelina, hva berømmelse angikk. Da paret forlovet seg i 2002 skal Ben skal ha gitt Jenny from the block, som hun kaller seg selv – med klar adresse til sin mer folkelige bakgrunn fra Bronx, en ring til en verdi av åtte millioner kroner. Da paret senere brøt forlovelsen, skal Jennifer ha uttalt at Ben ikke taklet den enorme medieoppmerksomheten. Ifølge Page SIX skrev Jennifer i boken sin «True love» fra 2014:

– Det ble slutt mellom Ben og meg akkurat da jeg trodde vi skulle forplikte oss til hverandre for alltid. Det var min første store hjertesorg. Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet.

Men nå er hjertesorgen historie - og skal vi tro farsdagsposten er følelsene hetere enn noensinne.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer