Beyonce

Dro på Beyoncé-konsert, fanget Pokémon i stedet

Det var ikke alle som var like interesserte i «The Queen B».

BEYONCE VS POKEMON: Det var ikke bare Beyonce som var interessant under den storslåtte konserten til superstjernen. Lengre ned i saken finner du nemlig en video av en jente som er på Pokemon-jakt mens sangstjernen står noen meter unna. Foto: Scanpix
BEYONCE VS POKEMON: Det var ikke bare Beyonce som var interessant under den storslåtte konserten til superstjernen. Lengre ned i saken finner du nemlig en video av en jente som er på Pokemon-jakt mens sangstjernen står noen meter unna. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden spillet Pokémon Go ble lansert, men allerede har det blitt hysteri rundt om i hele verden. Folk reiser flere kilometer for å fange Pokémon, og det har resultert i medieoppslag om både det ene og det andre. Visste du for eksempel at Justin Bieber (22) var blant de tusen som løp rundt i New York for å finne én bestemt Pokémon? Alle var så opptatte av å fange dette dyret, at de ikke la merke til superstjernen som hadde planer om akkurat det samme! 

Beyoncé (34) er i disse dager ute på verdensturné, og trekker tusenvis av mennesker til konsertene sine hver eneste gang. Alle vil ha en bit av «The Queen B», men på konserten hun holdt forleden dag, var det én ting som var viktigere for noen: Fange Pokémon. I videoen under kan du nemlig se at jenta som står med telefonen sin oppe kun er noen meter unna selveste Beyoncé! Men det var tydeligvis viktigere for jenta å tiltrekke seg flest mulig Pokémon. Etter hva vi kan se utifra videoen, har hun nemlig brukt et grep i spillet som gjør at hun tiltrekker seg massevis av Pokémon akkurat hvor hun står. Okei, har det gått for langt!? Beyoncé står DER! Nei, vi vet ikke helt hva vi skal si - bare se på videoen.

- Er det virkelig nødvendig å legge ut «hundre» MyStory-oppdateringer fra konserten?

KK.nos kjendissjournalist Malini Gaare Bjørnstad har skrevet en kommentar om nettopp det å bruke telefonen mens man er på konsert. Du kan lese hele kommentaren HER, eller et lite utdrag rett her under.

«Det er jo nesten ingen som følger med på hva som foregår på scenen lengre – for det kan virke som at vi er mer opptatt av å oppdatere MyStory på SnapChat eller å ta «selfies». Er det virkelig nødvendig å legge ut «hundre» MyStory-oppdateringer fra konserten? Mest sannsynlig er det ingen av vennene dine som bryr seg. Hadde de gjort det, hadde de vært på konserten selv.»

«For at vi alle sammen skal få en bedre konsertopplevelse – og ikke minst for å gi uttrykk for at vi respekterer han eller hun som står på scenen – kan vi ikke bare bli enige om at vi lar mobiltelefonen ligge urørt i jakkelommen under konserten? Flertallet av oss er der for å høre på musikk, ikke være en statist i forbindelse med andre menneskers dokumenteringsbehov.»

«Nei, jeg savner gode, gamle dager - da vi dro på konserter og festivaler for Å LYTTE. Da det var helt «utadæsjælopplevelse» at favorittartisten din sto under samme tak som deg. Sto i samme rom. Bare noen meter foran deg. Dén følelsen - den er det lenge siden jeg har hatt.»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer