Patricia Arquette

Dro på date med en morder

Skuespiller Patricia Arquette deler sjokkerende informasjon i en tilfeldig tråd på Twitter.

PATRICIA ARQUETTE: Skuespillerens date-historie har skapt overskrifter verden over. Foto: NTB
PATRICIA ARQUETTE: Skuespillerens date-historie har skapt overskrifter verden over. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Patricia Arquette har imponert i roller som Allison Dubois i TV-serien «Medium», Olivia Evans i «Boyhood» - en rolle hun for øvrig vant en Oscar for - og som Dee Dee Blanchard i den oppsiktsvekkende HBO-serien «The Act».

Nå er det lenge siden vi har sett Arquette - eller noen skuespiller for den saks skyld - med en statuett i hånden på den røde løperen. På grunn av Covid-19 er det flere filmpremierer som er blitt utsatt, naturlig nok, og det er nok mange skuespillere som har benyttet seg av anledningen til å ta en ørliten pause.

Men selv om vi ikke har sett så mange nye prosjekter hvor Arquette spiller en rolle den siste tiden, betyr ikke det at hun har trukket seg helt ut av rampelyset.

Hun er nemlig aktiv på både Instagram og Twitter, og nylig var det en publisering på sistnevnte plattform som virkelig fikk folk til å sperre opp øynene.

Her deltar nemlig skuespilleren i en såkalt tråd på Twitter hvor hvem som helst kan dele sine historier om et gitt tema. Denne gangen var det dårlige dater som sto på agendaen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer