Patricia Arquette

Dro på date med en morder

Skuespiller Patricia Arquette deler sjokkerende informasjon i en tilfeldig tråd på Twitter.

PATRICIA ARQUETTE: Skuespillerens date-historie har skapt overskrifter verden over. Foto: NTB
PATRICIA ARQUETTE: Skuespillerens date-historie har skapt overskrifter verden over. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Patricia Arquette har imponert i roller som Allison Dubois i TV-serien «Medium», Olivia Evans i «Boyhood» - en rolle hun for øvrig vant en Oscar for - og som Dee Dee Blanchard i den oppsiktsvekkende HBO-serien «The Act».

Nå er det lenge siden vi har sett Arquette - eller noen skuespiller for den saks skyld - med en statuett i hånden på den røde løperen. På grunn av Covid-19 er det flere filmpremierer som er blitt utsatt, naturlig nok, og det er nok mange skuespillere som har benyttet seg av anledningen til å ta en ørliten pause.

Men selv om vi ikke har sett så mange nye prosjekter hvor Arquette spiller en rolle den siste tiden, betyr ikke det at hun har trukket seg helt ut av rampelyset.

Hun er nemlig aktiv på både Instagram og Twitter, og nylig var det en publisering på sistnevnte plattform som virkelig fikk folk til å sperre opp øynene.

AKTIV PÅ TWITTER: Patricia Arquette delte en oppsiktsvekkende historie i sosiale medier. Foto: NTB
AKTIV PÅ TWITTER: Patricia Arquette delte en oppsiktsvekkende historie i sosiale medier. Foto: NTB Vis mer

Her deltar nemlig skuespilleren i en såkalt tråd på Twitter hvor hvem som helst kan dele sine historier om et gitt tema. Denne gangen var det dårlige dater som sto på agendaen.

I tråden finner man mange oppsiktsvekkende hendelser, men historien til Patricia Arquette tar nok kaka.

«Den andre daten. Profesjonell skateboarder. Kjempekjekk. En venn av en venn. Vi klina, men det var noe med måten han kysset meg som skremte meg. Jeg ga ham et falskt telefonnummer. Noen år senere drepte han kjæresten sin.»

KJÆRESTEN: Patricia Arquette endte altså ikke opp med skateboarderen, men er i dag sammen med Eric White. Foto: NTB
KJÆRESTEN: Patricia Arquette endte altså ikke opp med skateboarderen, men er i dag sammen med Eric White. Foto: NTB Vis mer

Den siste setningen der har selvfølgelig sjokkert Twitter-brukere i både inn- og utland, og nå har også historien havnet i medier verden over.

I dag er Arquette sammen med Eric White, men hun har barna Harlow (18) og Enzo (32) fra tidligere ekteskap. Det er nettopp på grunn av dem at skuespilleren velger å dele historien med millioner av Twitter-brukere.

BESKYTTENDE: Skuespilleren spør millioner av Twitter-brukere om det er så rart at hun beskytter datteren sin litt ekstra? Vi skjønner henne godt. Foto: NTB
BESKYTTENDE: Skuespilleren spør millioner av Twitter-brukere om det er så rart at hun beskytter datteren sin litt ekstra? Vi skjønner henne godt. Foto: NTB Vis mer

«Moralen er altså: stol på instinktene dine», skrev Arquette i en ny tweet og fulgte opp med følgende melding:

«Og datteren min synes jeg er overbeskyttende.»

Det er kanskje ikke så rart at skuespilleren passer litt ekstra på hvem barna hennes drar på date med.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer