Dronning Elizabeth

Dronningen kan gå glipp av dåpen til «Baby Sussex»

Ifølge kongehusekspert skal dronningen være opptatt med andre plikter.

GÅR GLIPP AV DÅPEN: Ifølge en kongehusekspert vil ikke dronning Elizabeth være tilstede under dåpen til Archie Harrison Windsor. FOTO: NTB Scanpix
GÅR GLIPP AV DÅPEN: Ifølge en kongehusekspert vil ikke dronning Elizabeth være tilstede under dåpen til Archie Harrison Windsor. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den første uken i mai kunne hertuginne Meghan Markle (37) og prins Harry (34) ønske sitt første barn, Archie Harrison Windsor, velkommen til verden.

Den lille, kongelige gutten er allerede et kjent navn for mange. For med to foreldre det skrives opp og ned om i alle aviser og magasiner daglig, er det vanskelig å ikke få oppmerksomhet.

LES OGSÅ: Ser du hva som er spesielt med dette kongelige fødselsfotografiet?

Nylig avslørte hertugparet at dåpen vil finne sted i løpet av neste i måned i St. George's Chapel, som er den samme kirken som Meghan og Harry giftet seg i i mai i fjor. Det er også det stedet hvor både prins Harry og prins William ble døpt som barn.

Møter ikke opp

Ifølge The Sunday Times kongeekspert Roya Nikkhah vil ikke dronningen ha mulighet til å stille i dåpen. Medier over hele verden har omtalt dronningens mulige fravær, deriblant Hello! Magazine, Haper's Bazaar og Cosmopolitan. Grunnen til det skal være at hun er «fraværende på andre plikter».

Så det er prins Charles og hertuginne Camilla som tar ansvar og skal lede det kongelige partiet under seremonien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer