Katarina Flatland

«Du bør seriøst ikke delta på tv»

- Ren bensin på bålet for meg, sier Katarina Flatland.

KATARINA FLATLAND: Det er tydeligvis ikke alle som er like fornøyde med at Katarina Flatland nå er deltaker i et nytt konkurranseprogram på tv. Foto: Erik Edland/TV 2
KATARINA FLATLAND: Det er tydeligvis ikke alle som er like fornøyde med at Katarina Flatland nå er deltaker i et nytt konkurranseprogram på tv. Foto: Erik Edland/TV 2 Vis mer
Publisert

Jula nærmer seg med stormskritt, det gjør også alle de koselige programmene på tv, inkludert NRKs julesatsing «24 stjerners julekalender».

Dette er et konkurranseprogram som går ut på at 24 kjendiser skal kjempe om å overbevise programleder Markus Neby og hans lag med ekspertdommere for å til slutt sitte igjen med tittelen «årets julestjerne».

Blant årets navn finnes både artister, humorister, programledere, skuespillere, kanalverter og tidligere politikere, skrev NRK i en pressemelding tidligere denne uka. En av dem er programleder, podkaster og lege Katarina Flatland (34).

Etter at årets cast ble kunngjort, delte 34-åringen selv på Instagram den gleden og entusiasmen hun kjente på over å være en av deltakerne. Blant annet skriver hun i innlegget at hun har gleden av å (snart) spre julestemning sammen med resten av denne episke gjengen:

Videre avslører hun at julekalenderen er det gøyeste, rareste og mest intense hun har vært med på når det kommer til tv-innspillinger.

Bensin på bålet

Men det stopper ikke der. Programlederen må nemlig også unnskylde seg på sosiale medier - med en noe ironisk tone, vel og merke - for at hun nok en gang blir å se på skjermen i en konkurransesammenheng:

«Jeg må dessverre skuffe de av dere som mener jeg ikke bør delta i konkurranser på TV», skriver hun og sikter til en melding hun nylig har mottatt i innboksen sin.

«Du bør seriøst ikke delta på tv når det er snakk om konkurranser (så deg i Alle mot Alle). Da blir du virkelig en usjarmerende utgave av deg selv», står det i meldingen, som hun også har lagt ved skjermbilde av.

Til KK kan Flatland fortelle at hvis det er noe som pirrer konkurranseinstinktet hennes ytterligere, så er det akkurat slike meldinger som vist ovenfor.

- Det at det sitter noen og irriterer seg over at det finnes folk som meg, som elsker å konkurrere og gjør alt for å vinne, synes jeg er ren bensin på bålet, ler hun og fortsetter:

- Jeg har vokst opp i en familie som elsker spill og konkurranser, og litt kommentarer som fyrer opp det er jeg vant til. Så det tar jeg med stor ro!

Det ser altså ut til at det skal mer til enn en litt kvass melding for å drepe Flatlands glede over julekalenderen. Hun sier imidlertid at hun grugleder seg til første konkurranse da hun kan erindre at hun kanskje gikk litt vel hardt ut i forkant av konkurransen.

- Jeg tenkte jeg ville ha gode forutsetninger for å klare meg godt i den. Dessuten blir konkurransen høydramatisk på flere måter, sier hun hemmelighetsfullt og avslører at det også er en annen episode hun er veldig spent på.

Louise Angelica Riise deler på Instagram at hun selger leiligheten sin. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør. Vis mer

- Der får man beviset på at jeg er både dårlig taper og en helt forferdelig vinner!

- Så vi får altså se noe usjarmerende konkurranseinstinkt i julekalenderen?

- La det ikke være noen tvil - det blir det massevis av! Jeg mener å huske at jeg meldte allerede i første program at jeg ikke var der for å kose meg, men for å vinne.

- Heldigvis er jeg ikke den eneste som viser et sånt engasjement. Jeg kan melde om at både Agnete Huseby, Sarah Natasha Melby, Henrik Farley og Benjamin Silseth også melder seg på den kategorien, avslutter hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer