Disney:

Du gjetter aldri hvem som skal spille Cruella de Vil

Nei, det er ikke Glenn Close, Meryl Streep eller Angelina Jolie!

CRUELLA DE VIL: I 2020 skal det komme en ny film om Cruella de Vil. Foto: Scanpix
CRUELLA DE VIL: I 2020 skal det komme en ny film om Cruella de Vil. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Vi er i skikkelig Disney-modus her i redaksjonen. I år har vi kost oss med nye versjoner av «Dumbo», «Aladdin» og «Løvenes konge», og nylig fikk vi også se de første bildene fra «Mulan»-filmen som kommer i 2020.

Vi kan også glede oss over at Frozen kommer med sin andre film denne høsten. Selv om det er mye Disney om dagen, er vi absolutt ikke lei! Da vi hørte at de kommer med en egen Cruella de Vil-film ble vi ganske så fornøyde.

GLENN CLOSE: Skuespilleren hadde rollen som Cruella de Vil i 1996-versjonen. Foto: Scanpix
GLENN CLOSE: Skuespilleren hadde rollen som Cruella de Vil i 1996-versjonen. Foto: Scanpix Vis mer

Umiddelbart begynte vi å gjette på hvem som hadde kapret hovedrollen som skurken. Angelina Jolie (44) og Meryl Streep (70) var navn som kom opp med en gang, men det er altså feil.

Det tok ganske så lang tid før noen i redaksjonen endelig skrek ut: Emma Stone (30)!

EMMA STONE: I 2020 skal det komme en ny versjon av 101 Dalmantinere, men Cruella de Vil kommer til å være mer i fokus. Det er Emma Stone som har fått rollen. Foto: Scanpix
EMMA STONE: I 2020 skal det komme en ny versjon av 101 Dalmantinere, men Cruella de Vil kommer til å være mer i fokus. Det er Emma Stone som har fått rollen. Foto: Scanpix Vis mer

Kapret hovedrollen

30 år gamle Emma Stone er kjent fra filmer som «La La Land», «Easy A», «The Favourite», «The Help» og «Crazy, Stupid Love». Hun har mottatt flere priser, blant annet en Oscar og en Golden Globe.

I 1996 kom «101 Dalmantinere» ut med Glenn Close (72) i rollen som Cruella de Vil. I 2020 er det altså premiere på den nye filmen og Emma Stone tar stafettpinnen videre.

Vi vet ikke mye om den nye filmen, annet enn at det er Stone som skal spille Cruella, at den skal ha premiere i slutten av 2020 og at det muligens er Craig Gillespie som skal regissere filmen. Det skriver Hollywood Reporter.

Siden det ennå ikke er sikkert hvem som skal regissere filmen, er det heller ingen klipp tilgjengelige. Så nå gjenstår det bare å vente i spenning på de første bildene! Fram til da kan du ta en titt på et klipp fra 1996-versjonen:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer