Synnøve Skarbø

Du gjetter aldri hvordan Synnøve Skarbø finansierte studietiden!

Avslører erotiske metoder for å unngå skyhøyt studielån.

SYNNØVE SKARBØ: TV-profilen overrasker i ny podkast. FOTO: Julie Pike
SYNNØVE SKARBØ: TV-profilen overrasker i ny podkast. FOTO: Julie Pike Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil og ryddeekspert Synnøve Skarbø (51) er gjest hos Solveig Kloppen (51) og Gunhild Dahlberg (47) i podkasten Erotisk Lesesirkel hos Podimo.

I en reklamesnutt som er lagt ut i forbindelse med episoden, forteller ettbarnsmoren at hun har personlig erfaring med erotisk litteratur - for under studietiden skrev hun nemlig erotiske noveller selv.

- Mitt første møte med erotiske noveller var at jeg skrev dem selv. Og finansierte studietiden, forteller hun til begeistring fra Solveig og Gunhild.

Men som den ryddeentusiasten Synnøve er, har hun selvfølgelig ikke tatt vare på de gamle novellene - slik at lytterne kunne fått glede av å høre unge Skarbøs verker.

- De er på en gammel Mac. Som er solgt eller kastet. Den er i alle fall ikke i boden!

Veksler på å lese opp de erotiske novellene

Det var i fjor høst det ble kjent at programlederduoen Solveig Kloppen og Gunhild Dahlgren skulle lede den erotiske lesesirkelen sammen. Sistnevnte er kjent som tidligere programleder for «Jakten på kjærligheten».

FOTO: Skjermdump Podimo
FOTO: Skjermdump Podimo Vis mer

Solveig og Gunhild veksler på å lese opp de erotiske novellene, og de får også besøk av en gjest i studio som «har erfaring og kunnskap om temaet i novellen, og sammen både slaktes og hylles erotikken de leser» kom det frem i en pressemelding fra Podmio i fjor.

- Vi synes det er veldig gøy med erotiske noveller, og at man kanskje ikke hadde forventet det fra oss synes vi er enda gøyere, fortalte programlederduoen da podkasten ble lansert.

Og én av ekspertene er altså TV-profil Synnøve Skarbø, som kanskje klarer å huske noen av de erotiske novellene hun skrev under studietiden!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer