Sarah Jessica Parker

- Du har et ansikt som kler en hvilken som helst hårfrisyre. Det er helt sykt!

Sarah Jessica Parker får skryt for sine nye lokker.

SARAH JESSICA PARKER: Sex og singelliv-stjernen Sarah Jessica Parker er kjent for sine lange krøller, men har nå frisket opp frisyren med en kortere platinablond variant. Foto: NTB Scanpix // HBO
SARAH JESSICA PARKER: Sex og singelliv-stjernen Sarah Jessica Parker er kjent for sine lange krøller, men har nå frisket opp frisyren med en kortere platinablond variant. Foto: NTB Scanpix // HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At skuespiller Sarah Jessica Parker er et moteikon er intet nytt, men nå har den 52 år gamle skjønnheten gjort det igjen - hun har latt sine lange lokker falle til fordel for en kort og supertrendy platinablond «lob». (PSST: Lurer du på hva lob er for noe? Svaret får du her!)

Ifølge britiske Cosmopolitan er hårsveisen en del av looken hun skal kjøre i forbindelse med innspillingen av dramafilmen «Best Day of My Life» - hvor hun spiller side om side med Hollywood-stjerner som Renée Zellweger (48), Isabella Rossellini (65), rapperen Common (45) og Taylor Kinney (35).

Dette bekrefter også den tidligere «Sex og singelliv»-stjernen selv, i et innlegg på sin offisielle Instagram-profil, hvor hun har lagt ut et bilde hvor hun skriver: «Jeg er henne, Vivienne».

I'm her, Vivienne Day 1 "Unfollow The Rules" X, SJ

Et innlegg delt av SJP (@sarahjessicaparker)

Spør du oss får vi assosiasjoner til Carrie Bradshaw sesong 4, hvor hun mot slutten av sesongen klipper håret etter at hun har brutt forlovelsen med Aidan. Anyways! Det er ikke bare vi i KK.no-redaksjonen som digger den nye hårsveisen til Sarah Jessica, også fansen gir superstjernen skryt.

- Du har et ansikt som kler en hvilken som helst hårfrisyre. Det er helt sykt! Du ser helt fantastisk ut, skriver en av følgerne hennes i kommentarfeltet under Instagram-bildet.

BLOND, BLONDERE, BLONDEST: Vi digger Sarah Jessica Parkers krøller! Bildet til venstre er tatt i 1999. Bildet i midten er tatt i februar, mens bildet til høyre er fra filminnspillingen nå i sommer. Foto: NTB Scanpix
BLOND, BLONDERE, BLONDEST: Vi digger Sarah Jessica Parkers krøller! Bildet til venstre er tatt i 1999. Bildet i midten er tatt i februar, mens bildet til høyre er fra filminnspillingen nå i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Misfarget hår: Hva gjør du når håret blir grønt av klor, sol og strand?

«Alle» vil ha plantinablondt hår

Sarah Jessica Parker er ikke den eneste Hollywood-kjendisen som har latt lokkene falle til fordel for en kortere - og lysere - look den siste tiden. Både artist Katy Perry (32), skuespiller Kristen Stewart (27) og modell Cara Delevingne (24) har alle i sommer stilt med ny, edgy hårsveis på rød løper. Men de skal ha for at de har vært hakket med vågal enn Sarah Jessica Parker, og har alle sammen gått for en superkort, platinablond sveis.

Også norske frisører har merket at etterspørselen av platinablonde hårsveiser har tatt av. 

- Kunder går absolutt fortsatt for den platinablonde looken, og mange velger gjerne å klippe håret mye kortere enn før.Folk er generelt mye mer åpne for en total forvandling. Rett og slett en hel kontrast fra hva de har, og alle vil gjerne ha det nå med en gang, har Miriam Andresen, stylist, frisør og eier av salongen Amnt, nylig uttalt til KK.no.

Er du nysgjerrig på hva sommerens hotteste frisyrer er? Vi gir deg svaret her!

LES OGSÅ: Kim Kardashian fikk refs for å kle datteren North (4) i korsett-antrekk. Nå svarer hun på kritikken!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer