Sarah Jessica Parker

- Du har et ansikt som kler en hvilken som helst hårfrisyre. Det er helt sykt!

Sarah Jessica Parker får skryt for sine nye lokker.

SARAH JESSICA PARKER: Sex og singelliv-stjernen Sarah Jessica Parker er kjent for sine lange krøller, men har nå frisket opp frisyren med en kortere platinablond variant. Foto: NTB Scanpix // HBO
SARAH JESSICA PARKER: Sex og singelliv-stjernen Sarah Jessica Parker er kjent for sine lange krøller, men har nå frisket opp frisyren med en kortere platinablond variant. Foto: NTB Scanpix // HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At skuespiller Sarah Jessica Parker er et moteikon er intet nytt, men nå har den 52 år gamle skjønnheten gjort det igjen - hun har latt sine lange lokker falle til fordel for en kort og supertrendy platinablond «lob». (PSST: Lurer du på hva lob er for noe? Svaret får du her!)

Ifølge britiske Cosmopolitan er hårsveisen en del av looken hun skal kjøre i forbindelse med innspillingen av dramafilmen «Best Day of My Life» - hvor hun spiller side om side med Hollywood-stjerner som Renée Zellweger (48), Isabella Rossellini (65), rapperen Common (45) og Taylor Kinney (35).

Dette bekrefter også den tidligere «Sex og singelliv»-stjernen selv, i et innlegg på sin offisielle Instagram-profil, hvor hun har lagt ut et bilde hvor hun skriver: «Jeg er henne, Vivienne».

Spør du oss får vi assosiasjoner til Carrie Bradshaw sesong 4, hvor hun mot slutten av sesongen klipper håret etter at hun har brutt forlovelsen med Aidan. Anyways! Det er ikke bare vi i KK.no-redaksjonen som digger den nye hårsveisen til Sarah Jessica, også fansen gir superstjernen skryt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer