Emma Tallulah Behn

- Du ser ikke en dag under 20 år ut, mamma!

Emma Tallulah (13) med artig bursdagshilsen til prinsesse Märtha Louise.

EMMA TALLULAH: Den skjønne 13-åringen kom med søt bursdagsmelding til mamma Märtha. FOTO: @iam_marthalouise / Instagram
EMMA TALLULAH: Den skjønne 13-åringen kom med søt bursdagsmelding til mamma Märtha. FOTO: @iam_marthalouise / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning prinsesse Märtha Louises 51-årsdag 22. september markerte prinsessens yngste datter, Emma Tallulah (13), morens bursdag med en søt melding på Instagram.

«Gratulerer med dagen, verdens beste mamma! Du ser ikke en dag under 20 år ut!» skriver 13-åringen humoristisk til et bilde av Märtha.

Sterke bånd

Prinsessen har et svært nært forhold med alle sine tre døtrene Emma, Leah (17) og Maud (19). Døtrene har prinsessen med sin avdøde eksmann, forfatter Ari Behn, som gikk bort i 2019.

Yngstedatteren Emma og mamma Märtha deler en felles interesse og lidenskap for riding.

51-åringen har ved flere anledning heiet på datteren fra sidelinjen, under ulike ridekonkurranser både i inn- og utland, mens datteren har konkurrert med hesten Fetoucha.

Også dronning Sonja har vært til stede på flere av barnebarnets ridestevner.

Prinsesse Märtha er nummer fire i arverekken til den norske tronen, etter sin bror kronprins Haakon og tantebarna prinsesse Ingrid Alexandra (18) og prins Sverre Magnus (16).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer