Du vet garantert hvem denne hjerteknuseren er

Kjenner du henne igjen?

PROFILERT: I dag er dette vakre fjeset et av verdens mest gjenkjennbare. FOTO: Instagram
PROFILERT: I dag er dette vakre fjeset et av verdens mest gjenkjennbare. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Hun ble født i 1981 i Los Angeles og heter egentlig Rachel, men vi kjenner henne under et annet navn.

Før hun fikk sitt store gjennombrudd som skuespillerinne, var hun kalligrafist på frilansbasis (samtidig som hun gikk på utallige auditions) for å holde hodet over vannet økonomisk.

Tidlig i karrieren stilte hun blant annet opp som lettkledd stuepike i «CSI: NY», som postbud i «Horrible Bosses» og i en ukreditert rolle i komedien «Get Him to the Greek».

Så kom «Suits»!

Å spille karakteren Rachel Zane i det populære rettsdramaet sørget for at hun omsider oppnådde fullverdig stjernestatus, men i fjor takket hun for seg og forlot serien – til fordel for å bli kongelig.

Har du gjettet hvem vi snakker om? Meghan Markle, så klart.

I dag er 27-åringen et av verdens desidert mest gjenkjennbare fjes, men vi må innrømme at vi ikke dro kjensel på henne umiddelbart på barnebildet øverst i saken.

LES OGSÅ: Husker du «verdens vakreste jente»? Slik ser hun i dag

NÅ: En del år senere, ser Meghan – hertuginne av Sussex – slik ut. Like vakker nå som da! FOTO: Scanpix
NÅ: En del år senere, ser Meghan – hertuginne av Sussex – slik ut. Like vakker nå som da! FOTO: Scanpix Vis mer

Slik stjeler du stilen

Meghan var en stilsikker kvinne lenge før hun møtte prins Harry, men stilikon har hun først blitt omtalt som de siste årene.

En endring på klesfronten måtte nemlig til da hun tok steget inn i tilværelsen som kongelig.

Hollywood-stjernen har i løpet av sin lange fartstid i rampelyset gått med antrekk som er langt ifra provoserende, men som neppe hadde blitt godkjent av dronningen: Dét innebærer blant annet dype utringninger og kjoler, som gjerne viser både lår og knær.

Nå er det altså en god stund siden vi har sett knærne hennes, men det vi derimot har sett, er lekre sko, flotte kåper og antrekk som passer svært godt til en kommende hertuginne.

Ønsker du å stjele stilen til Meghan Markle, kan du ta en titt på de fire nøkkelplaggene vi har funnet frem under:

1: Kåpen

Det skulle vært rart om Markle ikke hadde på seg yttertøy i løpet av disse kalde høst- og vintermånedene. Så at hun velger å gå for en kåpe er ingen overraskelse. Likevel finnes det jo mange ulike varianter av yttertøy, men gang på gang velger Markle en lang kåpe med knyting i livet.

KÅPEN: Kåpen Markle bærer er fra Burberry, mens kåpen til venstre er fra By Malene Birger og koster kr 5900. FOTO: Scanpix og produsenten
KÅPEN: Kåpen Markle bærer er fra Burberry, mens kåpen til venstre er fra By Malene Birger og koster kr 5900. FOTO: Scanpix og produsenten Vis mer

2: Svarte pumps

Det er sjelden vi ser den kommende hertuginnen i noe annet enn svarte pumps. I så fall er det snakk om et par svarte boots. Sko som disse er så elegante og passer til alt. Markle bruker de som oftest med svarte dressbukser.

LES OGSÅ: Trendalarm: Nå er haremsbuksene tilbake!

SVARTE PUMPS: Skoene til Meghan er fra Manolo Blahnik og koster nærmere 5000 kroner. Skoene til høyre er fra Mango og koster kr 999. FOTO: Scanpix og produsenten
SVARTE PUMPS: Skoene til Meghan er fra Manolo Blahnik og koster nærmere 5000 kroner. Skoene til høyre er fra Mango og koster kr 999. FOTO: Scanpix og produsenten Vis mer

3: Dressbukser

Som sagt: Meghan Markle bruker ofte sine svarte pumps sammen med et par svarte dressbukser. Etter hva vi har sett henne i den siste tiden, er det ingen tvil om at hun har forelsket seg i et par sigarettbukser samt en videre variant.

DRESSBUKSER: Det er nok ikke første gang du har sett Markle i disse buksene. Vi vet hun tidligere har brukt et par fra Alexander McQueen, men ønsker du et mer budsjettvennlig alternativ, kan du se på den fra Cubus (kr 249) til venstre. FOTO: Scanpix og produsenten
DRESSBUKSER: Det er nok ikke første gang du har sett Markle i disse buksene. Vi vet hun tidligere har brukt et par fra Alexander McQueen, men ønsker du et mer budsjettvennlig alternativ, kan du se på den fra Cubus (kr 249) til venstre. FOTO: Scanpix og produsenten Vis mer

4: Den lille vesken

Når 36-åringen og hennes forlovede blir avbildet av paparazziene, ser man alltid en snerten, liten veske i hendene til Markle. Ved flere anledninger har hun valgt vesker fra luksusmerket Chloé. Veskene er ofte små og det hender ofte at hun lar den henge avslappet over overkroppen.

DEN LILLE VESKEN: Markles variant er fra Chloé, mens den til høyre er fra H&M og koster kr 499. FOTO: Scanpix og produsenten
DEN LILLE VESKEN: Markles variant er fra Chloé, mens den til høyre er fra H&M og koster kr 499. FOTO: Scanpix og produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer