Du vet garantert hvem denne kjekkasens far er

Brosnan... Paris Brosnan.

KJENDISSØNN: Denne 18-åringen har arvet sin berømte fars flotte ytre. Ser du hvem han ligner på? FOTO: Skjermdump Instagram
KJENDISSØNN: Denne 18-åringen har arvet sin berømte fars flotte ytre. Ser du hvem han ligner på? FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Etter å ha jobbet noen år på teateret i London, dukket Pierce Brosnan opp i en rekke filmer og serier på 80- og 90-tallet.

I 1994 kom rollen som fremdeles definerer den irske stjernen: Da ble han nemlig den femte i rekken til å spille James Bond i «Golden Eye».

Deretter var Brosnan å se i «Tomorrow Never Dies», «The World Is Not Enough» og «Die Another Day» før han ble erstattet med dagens hemmelige agent – Daniel Craig.

(Pssst: Neste agent 007 i rekken blir en mørkhudet kvinne. Hurra!)

Skuespilleren har holdt koken siden, og i disse dager er han ifølge IMDb aktuell med hele syv prosjekter.

På privaten er Bronsan far til fire sønner – datteren Charlotte døde av eggstokkreft i 2013 – som han regelmessig dukker opp på rød løper med.

LES OGSÅ: Husker du «verdens vakreste jente»? Slik ser hun nå

FAR OG SØNN: Paris (t. v.) og Pierce Brosnan på rød løper i forkant av veldedighetsarrangementet Fashion for Relief. FOTO: Scanpix
FAR OG SØNN: Paris (t. v.) og Pierce Brosnan på rød løper i forkant av veldedighetsarrangementet Fashion for Relief. FOTO: Scanpix Vis mer

Mest nylig var det 18 år gamle Paris' tur, da filmstjernen deltok på veldedighetsarrangementet Fashion for Relief denne uken.

Det skiller 48 år mellom far og sønn, men de så like bra ut mens de poserte for de oppmøtte fotografene i forkant av tilstelningen!

Paris har de siste årene jobbet som modell og det var i den forbindelse duoen var tilstede på Fashion for Relief (som forøvrig har vært i regi av Naomi Campbell siden 2005) – unggutten var nemlig en av modellene i det tilhørende moteshowet.

Han var hyret inn av klesmerket Chrome Hearts og delte catwalken med Stella Maxwell – tidligere Victoria's Secret-engel og Miley Cyrus' av-og-på kjæreste.

Tidligere har kjendissønnen samarbeidet med blant annet Ralph Lauren og Dolce & Gabbana og vært på forsiden av GQ og Rollacoaster.

LES OGSÅ: Slik ser Ross og Rachels baby fra «Friends» ut i dag
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer