Rick Snowdon

Du vil ikke tro hvordan «The Voice»-deltageren så ut før

Rick Snowdon gikk ned 80 kilo og ble damemagnet.

VEKTTAP: Rick Snowdon, som er én av årets deltakere i den britiske versjonen av «The Voice», har gått ned over 80 kilo. Foto: Rex Features
VEKTTAP: Rick Snowdon, som er én av årets deltakere i den britiske versjonen av «The Voice», har gått ned over 80 kilo. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Rick Snowdon (29) inntok «The Voice»-scenen forrige helg, trollbandt han publikum med sin versjon av Nina Simones «I Put a Spell on You». 29-åringens opptreden skapte enormt engasjement på sosiale medier – både på grunn av sangprestasjonen i seg selv og, kanskje mer enn noe annet, Snowdons utseende. Med sine isblå øyne og lange, blonde lokker sjarmerte nemlig briten TV-seerne i senk.

Det var umulig å se når han sto på scenen, men sangfuglen er fortsatt noe usikker på seg selv etter å ha vært overvektig store deler av livet; som 22-åring veide Snowdon nemlig 125 kilo. Under «The Voice»-sendingen avslørte kjekkasen at han den gang var avhengig av sukker, og at det var musikken som til slutt reddet ham.

Jeg ville bare være alene. Jeg isolerte meg selv fra omverdenen i fire eller fem år.

– Jeg ville ikke være med andre mennesker. Jeg ville bare være alene. Jeg isolerte meg selv fra omverdenen i fire eller fem år, og det var da jeg utviklet et sterkt forhold til musikk. Det eneste som får meg til å føle meg bedre enn når jeg spiser, er når jeg opptrer – men ingen vil se en rockestjerne på 125 kilo, sa Snowdon om historien bak forvandlingen. Se «før»-bilde av Rick Snowdon under annonsen.

ENORM FORANDRING: Rick Snowden gikk ned over 80 kilo for å kunne satse på en karriere som musiker. Foto: Scanpix
ENORM FORANDRING: Rick Snowden gikk ned over 80 kilo for å kunne satse på en karriere som musiker. Foto: Scanpix Vis mer

Under en opptreden på talkshowet Good Morning Britain onsdag denne uken fortalte den talentfulle artisten også at han enda sliter med selvbildet og at han fortsatt, på mange måter, føler seg overvektig.

– Det har vært meg mesteparten av livet mitt, så til en viss grad henger det fortsatt igjen. Problemene jeg hadde med psyken er der enda, og for å overkomme dem må jeg legge ned mye arbeid hver dag, delte «The Voice»-deltageren åpenhjertig med programlederne. Se Snowdons «The Voice»-audition under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer