Prins William:

Dukket opp i eksens bryllup

Rose Farquhar var prinsens første seriøse kjæreste.

DELTOK: Prins William dukket opp i eksens bryllup.
DELTOK: Prins William dukket opp i eksens bryllup. Vis mer
Publisert

For 22 år siden ble det kjent at prins William datet Rose Farquhar. Romansen mellom dem fant sted sommeren år 2000, og som kjent skulle det ikke vare.

Prins William er gift med prinsesse Kate og sammen har de tre barn. Denne helga var det Farquhar som sto brud - og da ble det tydelig at hun har holdt kontakt med prinsen som «slapp unna».

William dukket opp i bryllupet på lørdag, i en seremoni som hadde juletema, skriver den britiske storavisa The Telegraph.

GLEMTE SEG: Prins William glemte i et kort sekund hva kongelig protokoll er. Video: AP Vis mer

Kjent hverandre siden barndommen

Prins William og Farquhars forhold skal ha startet opp kort tid etter han var ferdig på privatskolen Eton. De to skal ha kjent hverandre helt siden barndommen, og har bevart vennskapet til tross for at det romantiske forholdet ikke fungerte.

Farquhars far, kaptein Ian Farquhar, har uttalt seg om datteras forhold til sin nybakte ektemann George Gemmel tidligere.

Han var svært glad på hennes vegne:

- Han kunne ikke vært en mer sjarmerende svigersønn for framtida, uttalte han ifølge The Telegraph.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

Fikk sin Kate

Året etter det ble slutt mellom prins William og Farquhar møtte han Kate Middleton - som i dag er best kjent som prinsessen av Wales.

Nå har de to stiftet familie, men veien dit var nødvendigvis ikke veldig enkel. Før prinsen forlovet seg med prinsessa skal han angivelig ha slått opp med henne over telefonen.

Se og Hør har tidligere skrevet om påstanden - prins William skal ha vært usikker på framtida med Kate, og slo opp med henne i 2007.

De fant altså tilbake til hverandre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer