Bobbysocks

Dukket opp i mammas 37 år gamle, ikoniske jakke!

- Jeg elsker det! sier Bettan om datterens gjenbrukslån.

BOBBYSOCKS: Elisabeth Andreassens datter Anna lånte mammas ikoniske glitterjakke fra Melodi Grand Prix, anno 1985. FOTO: Instagram / @annaaspargis og NTB
BOBBYSOCKS: Elisabeth Andreassens datter Anna lånte mammas ikoniske glitterjakke fra Melodi Grand Prix, anno 1985. FOTO: Instagram / @annaaspargis og NTB Vis mer
Publisert

Melodi Grand Prix er godt i gang, og fra midten av januar til 19. februar går delfinalene og finalen av stabelen på NRK.

Den kjente og kjære musikkonkurransen har oppfostret man en popstjerne, og blant de mest minneverdige er Bobbysocks, Åse Kleveland, Ketil Stokkan, Kate Gulbrandsen, Jahn Teigen, Wig Wam, Secret Garden og Alexander Rybak.

Førstnevnte popduo, bestående av Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh, tok Norge - og verden - med storm, da de i 1985 opptrådde med låten La det Swinge under Eurovision Song Contest - der de for øvrig nådde helt til topps!

Nå, straks 37 år senere, lever både La det Swinge og de ikoniske glitterantrekkene i beste velgående.

Elisabeth «Bettan» Andreassens datter Anna (27) la nylig ut et bilde av seg selv på Instagram, ikledd sin mors ikoniske glitterjakke.

«Hadde ikke noe å ha på meg til MGP i kveld, så jeg bare fant noe rusk i skapet ditt mamma, håper det går bra!», skriver hun til bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer