Bobbysocks

Dukket opp i mammas 37 år gamle, ikoniske jakke!

- Jeg elsker det! sier Bettan om datterens gjenbrukslån.

BOBBYSOCKS: Elisabeth Andreassens datter Anna lånte mammas ikoniske glitterjakke fra Melodi Grand Prix, anno 1985. FOTO: Instagram / @annaaspargis og NTB
BOBBYSOCKS: Elisabeth Andreassens datter Anna lånte mammas ikoniske glitterjakke fra Melodi Grand Prix, anno 1985. FOTO: Instagram / @annaaspargis og NTB Vis mer
Publisert

Melodi Grand Prix er godt i gang, og fra midten av januar til 19. februar går delfinalene og finalen av stabelen på NRK.

Den kjente og kjære musikkonkurransen har oppfostret man en popstjerne, og blant de mest minneverdige er Bobbysocks, Åse Kleveland, Ketil Stokkan, Kate Gulbrandsen, Jahn Teigen, Wig Wam, Secret Garden og Alexander Rybak.

Førstnevnte popduo, bestående av Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh, tok Norge - og verden - med storm, da de i 1985 opptrådde med låten La det Swinge under Eurovision Song Contest - der de for øvrig nådde helt til topps!

Nå, straks 37 år senere, lever både La det Swinge og de ikoniske glitterantrekkene i beste velgående.

Elisabeth «Bettan» Andreassens datter Anna (27) la nylig ut et bilde av seg selv på Instagram, ikledd sin mors ikoniske glitterjakke.

«Hadde ikke noe å ha på meg til MGP i kveld, så jeg bare fant noe rusk i skapet ditt mamma, håper det går bra!», skriver hun til bildet.

Anna og vennene hadde arrangert MGP-festligheter, for å heie frem venninnen Vilde Johannessen (26) som opptrådde med låten Titans. Hun kom videre til Last chance-runden som avgjøres 7. februar og 12. februar.

Hyller datteren

Mamma Bettan er for tiden på ferie på Maldivene sammen med kjæresten Øystein Sørum og gode venner.

Gjennom Instagram har hun uttrykt stor glede over at datteren har gått i klesskapet og funnet frem til den ikoniske gjenbruksskatten fra 80-tallet.

«Anna fant noe i klesskapet mitt. Jeg elsker det!» skriver hun til sin egen repost av datterens foto.

Og i kommentarfeltet til datterens innlegg skriver hun:

«Anna!!! Så gøy! Du ser smashing ut! Kos dere i kveld!! Heia Vilde!».

FLOTTE DØTRE: Eplet faller ikke langt fra stammen i familien Andreassen! Her er Elisabeth Andreassen med døtrene Nora og Anna under et arrangement i 2015. FOTO: Lise Åserud / NTB
FLOTTE DØTRE: Eplet faller ikke langt fra stammen i familien Andreassen! Her er Elisabeth Andreassen med døtrene Nora og Anna under et arrangement i 2015. FOTO: Lise Åserud / NTB Vis mer

I tillegg til eldstedatteren Anna, har Bettan også datteren Nora (25) med sin avdøde ektemann Tor Andreassen. Han gikk bort i 2016.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer