Underholdning

«Dusinet fullt»-gjengen 17 år senere

Slik ser de ut i dag!

«DUSINET FULLT»: Det er 17 år siden disse skuespillerne var å se sammen i komedien fra 2003. Hva gjør de i dag? Foto: NTB Scanpix
«DUSINET FULLT»: Det er 17 år siden disse skuespillerne var å se sammen i komedien fra 2003. Hva gjør de i dag? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I påska ble «Dusinet fullt» vist på tv-skjermen og det fikk meg til å tenke: Hvordan går det med skuespillerne fra den koselige familiekomedien fra 2003?

Det er nok mange som vet at det har gått ganske så bra med karrierene til Hilary Duff, Steve Martin og Tom Welling, for å nevne noen, men hva med skuespillerne som bare var barna da de var med i filmen?

LES OGSÅ: Drar du kjensel på filmstjernen som barn?

I videoen over kan du se hvordan stjernene fra «Dusinet fullt» ser ut i dag - hele 17 år etter at den første filmen kom ut. Under har vi listet opp alle skuespillerne fra filmene og hva de har gjort siden komedien kom ut i 2003.

Steve Martin (74)

Karakter i «Dusinet fullt»: Tom BakerSteve Martins karriere startet lenge før Dusinet fullt kom i 2003, og det er ingen tvil om at han har hatt en suksessfull karriere. Listen over filmer han har medvirket i er svært lang, men du har kanskje sett ham i nyere utgivelser som «The Pink Panther» og «It's Complicated»?

Han har også ledet Oscar-utdelingen flere ganger sammen med kollega Alec Baldwin. Martin har selv vært nominert til en rekke priser og vunnet mange av dem. I 2013 fikk han hederspris under Oscar-utdelingen det året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer