Underholdning

«Dusinet fullt»-gjengen 17 år senere

Slik ser de ut i dag!

«DUSINET FULLT»: Det er 17 år siden disse skuespillerne var å se sammen i komedien fra 2003. Hva gjør de i dag? Foto: NTB Scanpix
«DUSINET FULLT»: Det er 17 år siden disse skuespillerne var å se sammen i komedien fra 2003. Hva gjør de i dag? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I påska ble «Dusinet fullt» vist på tv-skjermen og det fikk meg til å tenke: Hvordan går det med skuespillerne fra den koselige familiekomedien fra 2003?

Det er nok mange som vet at det har gått ganske så bra med karrierene til Hilary Duff, Steve Martin og Tom Welling, for å nevne noen, men hva med skuespillerne som bare var barna da de var med i filmen?

LES OGSÅ: Drar du kjensel på filmstjernen som barn?

I videoen over kan du se hvordan stjernene fra «Dusinet fullt» ser ut i dag - hele 17 år etter at den første filmen kom ut. Under har vi listet opp alle skuespillerne fra filmene og hva de har gjort siden komedien kom ut i 2003.

Steve Martin (74)

Karakter i «Dusinet fullt»: Tom Baker
Steve Martins karriere startet lenge før Dusinet fullt kom i 2003, og det er ingen tvil om at han har hatt en suksessfull karriere. Listen over filmer han har medvirket i er svært lang, men du har kanskje sett ham i nyere utgivelser som «The Pink Panther» og «It's Complicated»?

Han har også ledet Oscar-utdelingen flere ganger sammen med kollega Alec Baldwin. Martin har selv vært nominert til en rekke priser og vunnet mange av dem. I 2013 fikk han hederspris under Oscar-utdelingen det året.

Bonnie Hunt (58)

Karakter i «Dusinet fullt»: Kate Baker
Også Bonnie Hunt er blitt nominert til en rekke priser i løpet av sin karriere. Flere av disse nominasjonene var for hennes rolle i tv-serien «Life With Bonnie». Du har også kanskje sett Hunt i «The Green Mile», samt i hennes egne talkshow «The Bonnie Hunt Show».

Etter «Dusinet fullt» har Hunt vært med å dubbe flere kjente animasjonsfilmer: «Cars», «Toy Story» og «Monsters Inc.» er noen av dem.

Tom Welling (42)

Karakter i «Dusinet fullt»: Charlie
Tom Welling er nok mest kjent for sin rolle som Clark Kent i tv-serien «Smalville», som tok slutt i 2011. Han var en del av serien i hele 10 år. Han gjorde et lite comeback i samme rolle i 2019, men denne gangen i serien «Batwoman». Nå er han å se i serien «Lucifer».

Piper Perabo (43)

Karakter i «Dusinet fullt»: Nora
Piper Perabo har medvirket i en rekke filmer, men det er nok rollen hennes som Violet Sanford i «Coyote Ugly» fra 2000 hun er mest kjent for. Hun har også vært å se i filmen Looper og tv-serien Covert Affairs.

På Instagram har hun nærmere 150 000 følgere - en plattform hun gjerne bruker til å ytre sine meninger. Perabo ble i november 2019 arrestert etter at hun sammen med Jane Fonda og en rekke andre aktivister møtte opp utenfor Capitol i den amerikanske hovedstaden for å belyse klimakrisen vi står overfor.

Perabo la ut et innlegg på Instagram fra dele hele hvor hun skriver at det var en ære å gjøre dette sammen med Jane Fonda.

Hilary Duff (32)

Karakter i «Dusinet fullt»: Lorraine
er Hilary Duff er kjent fra en rekke filmer og serier. Du har nok sett henne i «Lizzie McGuire», en serie som senere ble en film og som snart kommer tilbake på tv-skjermene. Hun spilte også mot Chad Michael Murray i «A Cinderally Story» i 2004.

Hun hadde også en rolle i sukesserien «Gossip Girl», og i 2015 kapret hun en stor rolle i serien «Younger». Hun har også gjort seg bemerket som artist og står blant annet bak låter som «So Yesterday» og «Come Clean».

Kevin G. Schmidt (31)

Karakter i «Dusinet fullt»: Henry
«Alvin and the Chipmunks: The Squeakqual» og «Princess Protection Program» er noen av filmene Kevin G. Schmidt har vært med i siden vi så han i «Dusinet fullt». Senere starten han bedriften Hapbee Company sammen med tre venner. Bedriften har fokus på naturlige og organiske pleieprodukter.

Alyson Stoner (30)

Karakter i «Dusinet fullt»: Sarah
Alyson Stoner var nok kjent for mange selv før Dusinet fullt kom ut. Hun sjarmerte og imponerte nemlig flere da hun var en stor del av Missy Elliots musikkvideo til låta «Work It». Der viste Stoner frem hvor god hun er til å danse, noe som gjorde at hun fikk roller i flere «Step Up»-filmer.

Nå har hun en YouTube-kanal med over 600 000 følgere. Her publiserer hun blant annet videoer som går på hennes «personlige forvandling», som det står forklart på kanalen hennes.

Jacob Smith (26)

Karakter i «Dusinet fullt»: Jake
Jacob Smith har ikke fortsatt med skuespillerkarrieren siden «Dusinet fullt». Han hadde en rekke småroller fram til 2006, men siden har vi ikke sett mye til Smith. Nylig gjorde han et intervju på YouTube-kanalen til Charis Bible College, hvor han har studert. Der snakker han om forholdet sitt til Gud og hvordan han har kjempet mot rusavhengighet.

Liliana Mumy (26)

Karakter i «Dusinet fullt»: Jessica
Hvis du sjekker ut filmer som Snow Buddies og Space Buddies vil du høre Liliana Mumys stemme som Rosebud. Hun har dubbet en rekke animasjonsfilmer siden tidlig 2000-tallet og fortsetter å gjøre det.

Morgan York (27)

Karakter i «Dusinet fullt»: Kim
20 000 mennesker følger Morgan York på hennes Instagramkonto. Der står det at York er skribent og skriver blant annet fantasy. Etter «Dusinet fullt» var York med i «Hannah Montana»-serien med Miley Cyrus i hovedrollen.

Forrest Landis (25)

Karakter i «Dusinet fullt»: Mark
Som flere av sine kollegaer i Dusinet fullt, har ikke Forrest Landis fortsatt med skuespillerkarrieren. Det siste han var å se i var «Spy School» fra 2008. Han hadde også en rolle i «Flightplan» fra 2005 hvor Jodie Foster hadde hovedrollen.

Nå ser det ut til at Landis har funnet mye glede i det å skate. På Instagramkontoen hans, @itsfordog, deler han stadig videoer av seg selv på skateboardet.

Blake Woodruff (24)

Karakter i «Dusinet fullt»: Mike
Blake Woodruffs karriere utspilte seg på starten av 2000-tallet. Han har vært å se i filmen «Whisper» fra 2007, samt i serien «The Young and the Restless» fra 2004-2005.

Brent & Shane Kinsman (22)

Karakter i «Dusinet fullt»: Nigel & Kyle
Filmens yngste karakterer ble spilt av tvillingene Brent og Shane Kinsman. De var med i begge «Dusinet fullt»-filmene, men var også å se i den populære serien «Desperate Housewives». Der spilte de sønnene til Felicity Huffmans karakter i serien. Siden den tid har brødrene trukket seg unna rampelyset.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer