Kroppspress:

Ed Sheeran snakker ut om sykdommen som er tabu for menn

- Det er visse ting jeg som mann føler er utrolig ukomfortabelt å snakke om

KROPPSPRESS: Det er ikke bare kvinner som kjenner på at de bør se ut på en viss måte. Etter at artist Ed Sheeran slo igjennom for alvor, kom han inn i en industri hvor han virkelig begynte å sammenligne seg med andre menn. FOTO: NTB.
KROPPSPRESS: Det er ikke bare kvinner som kjenner på at de bør se ut på en viss måte. Etter at artist Ed Sheeran slo igjennom for alvor, kom han inn i en industri hvor han virkelig begynte å sammenligne seg med andre menn. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Det lar seg ikke motbevise: Ed Sheeran har siden han slo igjennom som artist i 2011 hatt det man kaller en kometkarriere. Han er ifølge hva han selv sier, «en usannsynlig popstjerne som ser ut som noens storebror, som jobber på en pizzasjappe og er selverklært nerd.»

Men det virker som alt denne mannen tar i blir til gull, og det er jo ikke noe negativt å være nerd - for er ikke det det nye sexy da?

Han har skrevet noen av de mest ikoniske balladene fra 2010-tallet, som «Thinking Out Loud» og «Perfect» og og vi har sett han i alt fra «Game of Thrones» til «Bridget Jones Baby». Fyren er et multitalent. Men det å være så eksponert har også kostet.

«Hvorfor er jeg så feit? »

Nå snakker han ut om en sykdom som man ikke så ofte tenker på i forbindelse med gutter - imidlertid mistenker man at det finnes mørketall, skal vi tro Senter for spiseforstyrrelser. For flere gutter og menn sliter med spiseforstyrrelser enn hva man tidligere har trodd.

I et stort intervju med Rolling Stone, delte Sheeran nylig åpent om hvordan han tidlig i karrieren ofte sammenlignet seg selv med andre mannlige artister. Noe som fikk han til å endre selvbilde og se på seg selv som tjukk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer