Chrissy Teigen:

Edru på Oscar for første gang

Chrissy Teigen deler gladnyhet med fansen.

EDRU: Chrissy Teigen på Vanity Fair Oscar Party 2022. I et innlegg på Instagram deler hun en gladnyhet med fansen. FOTO: NTB
EDRU: Chrissy Teigen på Vanity Fair Oscar Party 2022. I et innlegg på Instagram deler hun en gladnyhet med fansen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Chrissy Teigen er kjent som en av Hollywoods mest frittalende kjendiser, og pynter ikke på tilværelsen verken på sosiale medier eller i intervjuer. I 2020 fortalte hun at hun og ektemannen John Legend hadde mistet sin lille sønn Jack, som skulle blitt deres tredje barn.

– Vi hadde ikke mulighet til å stoppe blødningene og gi den lille babyen vår de væskene han trengte, til tross for poser og poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok, skrev hun i innlegget på Instagram og fortsatte:

– Til vår Jack: Jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det hjemmet du trengte for å overleve. Vi kommer alltid til å elske deg.

Slitt med alkohol

Men Chrissy har slitt også på andre arenaer. KK skrev i 2021 om stjernens rusmisbruk, og hennes nye liv som tørrlagt. Og at hun ikke visste om hun hadde skrudd på korken for godt.

«Men jeg vet at alkoholen ikke gjør noe godt for meg på noen som helst måte. Jeg har det ikke mer moro, ikke danser jeg mer heller, og jeg slapper ikke av. I stedet blir jeg syk, sovner og våkner opp dårlig – samtidig som jeg har glemt det som trolig var en gøy kveld».

KK har tidligere skrevet om alkoholmisbruk, og hvorvidt det mulig å drikke igjen, etter å ha vært tørrlagt. Også for Teigen har veien bort fra misbruket hatt opp og nedturer, og hun har innrømmet flere sprekker.

Edru for første gang

I 2022 deler Teigen nok et innlegg om sitt forhold til alkoholen. Da hun deltok på Vanity Fairs Oscarfest i 2022 var det nemlig en stolt Chrissy som kunne fortelle at hun var på festen for aller første gang – som edru!

Hun feiret åtte måneder som tørrlagt, og årets Oscar-fest sto dermed i kontrast til Oscar i 2017, da Chrissy Teigen sovnet under prisutdelingen.

Det var for øvrig også på Oscar-utdelingen 2022 at skuespiller Will Smith gikk opp på scenen og slo komiker Chris Rock i ansiktet, og KK har tidligere skrevet om Wills kone Jada Pinkett Smith, og sykdommen som ligger bak skandale-slaget.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer