Meghan og Harry

Ekspert på kroppsspråk: - Nå er det Meghan som er sjefen

Hertugparet av Sussex kastet glans over arrangement i London - og strålte som aldri før.

MEGHAN OG HARRY: Hertugparet av Sussex deltok på Endeavour Fund Awards, for tredje år på rad. Dette var første offisielle tilstelning i London, etter at de flyttet til Canada tidligere i år. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter sjokk-exiten fra det britiske kongehuset og haste-flyttingen til Canada tidligere i år, har hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) - eller bare Harry som han vil at folk skal kalle ham nå - kommet tilbake til Storbritannia for å utføre sine siste representasjonsoppdrag.

Fra og med 31. mars 2020 er de ikke lenger å regne som seniormedlemmer av den britiske kongefamilien - et valg de selv tok i begynnelsen av januar.

Regnet plasket ned da Meghan og Harry ankom Endeavour Fund Awards i Mansion House i London, men gentleman som Harry er holdt han selvfølgelig en stor paraply galant over sin vakre kone - som var ikledd en kledelig lyseblå, tettsittende kjole fra sin gode venninne Victoria Beckham (45).

Ekteparet, som er foreldre til Archie (10 mnd), strålte av lykke, smilte fra øre til øre, og klarte ikke å la være å kjærtegne hverandre under arrangementet. Meghan hadde flettet hånden sin inn i ektemannens, mens de satt og hørte på talene, og la også hånden på låret hans som en kjærlig gest.

Meghan holdt for øvrig selv en tale under arrangementet, som hedrer skadede og sårede personer som har deltatt i sportsarrangementer og ekspedisjoner de siste årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer