Kanye West og Bianca Censori:

Ekspert reagerer: - Bare trist

Kanye Wests nye kjæreste vekker oppsikt.

PAR: Kanye West og kjæresten Bianca Censori på vei til en middag i Firenze. Sistnevntes antrekk får eksperten til å reagere. Foto: Cobra Team / Backgrid / NTB
PAR: Kanye West og kjæresten Bianca Censori på vei til en middag i Firenze. Sistnevntes antrekk får eksperten til å reagere. Foto: Cobra Team / Backgrid / NTB Vis mer
Publisert

Den siste tiden har rapper Kanye West (46) og kjæresten, australske Bianca Censori (28), feriert rundt i Italia. I løpet av få måneder har sistnevnte gått fra å være ukjent for offentligheten, til å være gjenstand for overskrifter verden over.

Det er spesielt 28-åringens valg av antrekk som gjentatte ganger har vekket oppsikt.

Paret har flere ganger blitt observert rundt omkring i Firenze, og på bildene kan Censori ved første øyekast se ut som at hun er naken. Det som går igjen er tilsittende klær i beige, av og til i gjennomsiktig stoff. Hun er også observert mens hun vandrer barføtt rundt i den italienske byen.

«Bloggerne»-profilen Linnea Løtvedt fikk falske nakenbilder spredt på nett. Nå advarer hun. Video: Jenny Emilie Aas/Nora Skavhaug Vis mer

Mote- og skjønnhetsekspert i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir, tror det er West - som også er designer - som har stylet kjæresten.

- Egentlig er hele greia bare trist. Det er ingen hemmelighet at Kanye West i stor grad kontrollerte ekskona Kim Kardashians motevalg. Det har hun selv snakket høyt om i media etter bruddet. Julia Fox sa det samme om den korte tiden de to datet. Nå føles det litt som vi er der igjen.

- Når det er sagt: Man skulle jo kanskje tro at vi er kommet så langt at folk kan gå med hva de vil, men likevel fortsetter særlig kvinners antrekk å skape overskrifter. Er det egentlig så oppsiktsvekkende?, spør Einarsdóttir.

BEIGE: Bianca Censori var ikledd beige fra topp til tå. Foto: Cobra Team / Backgrid / NTB
BEIGE: Bianca Censori var ikledd beige fra topp til tå. Foto: Cobra Team / Backgrid / NTB Vis mer

Det er likevel ikke antrekkene i seg selv hun mener er det mest interessante ved Censori.

- Det som kanskje er mest interessant, sånn rent motemessig, er skovalgene – eller fraværet av de.

UTEN SKO: Kanye West i sokkelesten i Los Angeles tidligere i år. Foto: Splash News/NTB
UTEN SKO: Kanye West i sokkelesten i Los Angeles tidligere i år. Foto: Splash News/NTB Vis mer

- Etter bruddet med Adidas har nemlig West ved flere anledninger dukket opp barbeint eller i sokkelesten. Et klart stikk fra mannen som nylig mistet et helt skoimperium. For øvrig er det etter hvert blitt en trend å gå barføtt – en slags jording, om du vil. Kanskje ikke så dumt.

Adidas hadde et samarbeid med rapperen som de valgte å avslutte etter West i fjor kom med gjentatte antisemittiske ytringer. Adidas og West har sammen hatt skokolleksjonen Yeezy, som Adidas nå ikke vil selge.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer