Loppemarked

Ekspertene: - Dette leter vi etter på årets loppemarked

Og det er spesielt én ting du bør sikre deg hvis du kommer over det.

INTERIØRRÅDET: Hver onsdag kommer det ny episode av KKs nye podcast, Interiørrådet!. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
INTERIØRRÅDET: Hver onsdag kommer det ny episode av KKs nye podcast, Interiørrådet!. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

I KKs podkast «Interiørrådet» snakker journalist Benedicte Wessel Holst og interiørekspert Tone Kroken hver uke om interiørtrender, og hvordan få mest mulig ut av hjemmet.

I tidligere episoder har de sammen med ekspert Halvor Bakke diskutert interiørfellene der et lett å gå i på hytta, og da Else Kåss Furuseth var gjest, fortalte humordronningen om da hun ble truet med tvangsutkastelse.

I en fersk episode tar Interiørrådet opp nettopp hvordan du gjør et skikkelig loppisfunn. Loppemarked er kanskje det sikreste vårtegnet landet rundt, og i skrivende stund bærer mer eller mindre ivrige dugnadshender esker med husgeråd og søppelsekker fulle av klær inn i norske gymsaler.

Men blant alle tonn med lopper som noen har tenkt er for fine for søppelfyllinga, men som ikke alltid automatisk er salgbart av den grunn, hvordan skal man egentlig finne frem til det fine? Hvordan finne gullåren, i berget av gråstein?

Ifølge Interiørrådet er det ikke på den måten du hittil har trodd.

Kuppet

Selv glemmer jeg aldri da jeg en tidlig loppis-morgen kom over en tweedjakke fra Burberry, i stoff fra Harri's Tweed, vevd av lokalbefolkningen på Ytre Hebridene. Jakken hang i mitt lokale loppemarkeds Boutique-avdeling, altså der de litt finere – og dyrere – havner, men var uten prislapp. Hjertet mitt begynte å hamre, for jeg hadde nettopp lest en artikkel om Ytre Hebridene, om hvordan innbyggerne vever hjemme, i stuer med lavt under taket, og med ull i farger inspirert av landskapet utenfor. «Min» jakke var mosegrønn, med innslag av røsslyng og solnedgang over Nordsjøen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer