Ali Stroker

Ekteparet deler gladnyhet: - En drøm er gått i oppfyllelse!

Glee-stjernen Ali Stroker ble lam fra livet og ned etter en bilulykke i barndommen.

ALI STROKER: Glee-stjernen Ali Stroker og ektemannen David Perlow blir foreldre! Her fra Tony Awards sommeren 2019. FOTO: NTB
ALI STROKER: Glee-stjernen Ali Stroker og ektemannen David Perlow blir foreldre! Her fra Tony Awards sommeren 2019. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Glee-stjernen Ali Stroker (35) og ektemannen David Perlow (36) gjør som så mange andre før dem: deler gledelig babynyhet på sosiale medier.

Et ultralydbilde indikerer nemlig at de to skal bli foreldre, og familieforøkelsen kommer ett år etter at de to giftet seg.

«Vi skal få et barn!!! Det nyeste team-medlemmet kommer i november! En drøm er gått i oppfyllelse!!! Gratulerer med ettårsdagen, David! Det beste året noensinne! Takk for at du skaper dette nye livet med meg. Vi har vunnet jackpot. Jeg elsker deg!» skriver den vordende moren entusiastisk til bildet.

Ekteparet gikk på samme universitet, men ble ikke kjærester før i 2015. Stroker har vært åpen om at hun er bifil, og i perioden 2012 til 2015 datet hun Glee-kollega Dani Shay.

Skjebnesvanger bilulykke

Som toåring var Ali og storebroren med i en skjebnesvanger bilulykke, som gjorde at Ali ble lam fra livet og ned. Siden har hun sittet i rullestol, men det har ikke vært noe hinder for 35-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer