Harvey Weinstein:

Ekteparet Obama: - Vi vemmes over voldtektsanklagene mot Harvey Weinstein

Parets datter Malia (19) fikk praksisplass i The Weinstein Company.

HARVEY WEINSTEIN: I begynnelsen av oktober kom de første offentlige anklagene om at filmprodusent Harvey Weinstein har seksuelt utnyttet og trakassert flere kvinner i Hollywood. Skuespiller Gwyneth Paltrow (t.v.) er en av dem som forteller om grov utnyttelse. Her med Harvey Weinstein og skuespillerkollega Cameron Diaz under en Golden Globe-tilstelning i 1999. Foto: NTB Scanpix
HARVEY WEINSTEIN: I begynnelsen av oktober kom de første offentlige anklagene om at filmprodusent Harvey Weinstein har seksuelt utnyttet og trakassert flere kvinner i Hollywood. Skuespiller Gwyneth Paltrow (t.v.) er en av dem som forteller om grov utnyttelse. Her med Harvey Weinstein og skuespillerkollega Cameron Diaz under en Golden Globe-tilstelning i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste dagene har det kommet frem at film-mogulen Harvey Weinstein (65) har utnyttet og seksuelt trakassert flere kvinner i Hollywood, og store navn som Ashley Judd (49), Angelina Jolie (42) og Gwyneth Paltrow (45) har stått frem med sine historier etter at The New York Times slo opp saken i begynnelsen av oktober.

Førstnevnte skuespiller sier til New York Times at hun for over 20 år siden hadde et ubehagelig møte med Weinstein i forbindelse med hva hun trodde skulle være et frokostmøte på Peninsula Beverly Hills hotel. Hun fikk beskjed om å gå opp til rommet hans hvor han, ifølge Judd, var ikledd badekåpe og spurte om hun ville ha en massasje, eller se på ham dusje.

- Jeg husker at jeg tenkte: «Hvordan kommer jeg ut av rommet så fort som mulig ute å støte Harvey Weinstein?», sier Ashley Judd i intervjuet.

The New Yorker har også intervjuet den italienske skuespilleren Asia Argento (42) og artisten Lucia Evans (35), som er halvt irsk og halvt fra Zimbabwe, og de forteller rystende historier om en maktgal voldtektsmann som visste å utnytte unge kvinner som drømte om en jobb innen showbiz.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer