Elle Mcpherson

Elle Macpherson (52) deler hemmeligheten bak «The Body»

Den tidligere supermodellen sverger hverken til beinhard trening eller ekstremslanking.

ELLE «THE BODY» MACPHERSON: Tobarnsmoren og tidligere supermodell fikk ikke navnet «The Body» uten grunn. Her fra i fjor sommer.  Foto: Xposure
ELLE «THE BODY» MACPHERSON: Tobarnsmoren og tidligere supermodell fikk ikke navnet «The Body» uten grunn. Her fra i fjor sommer. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uten grunn at tidligere supermodell Elle Macpherson (52) tidlig i sin karriere ble tildelt navnet «The Body». Den høyreiste, australske skjønnheten har i alle år hatt en figur mange av oss misunner, og selv om hun passerte 50 for to år siden, er hun fortsatt feiende flott! Altså, bare se på disse bildene!

SPORTS ILLUSTRATED-MODELL: Elle Macpherson er blant modellene som har prydet forsiden på Sports Illustrated flest ganger. Her fra 1988.  Foto: Sports Illustrated faksimile
SPORTS ILLUSTRATED-MODELL: Elle Macpherson er blant modellene som har prydet forsiden på Sports Illustrated flest ganger. Her fra 1988. Foto: Sports Illustrated faksimile Vis mer

52-åringen begynte sin modellkarriere allerede på 80-tallet - og har siden da prydet utallige magasinforsider (blant annet Sports Illustrated), reklamekampanjer og billboards. Og selv den dag i dag er hun en ettertraktet modell, og opplever suksess blant annet med sitt eget undertøysmerke og sin Super Elixir-drikk/superkur. Men hva er egentlig grunnen til at McPherson har holdt seg så godt - rett og slett hemmeligheten bak «The Body»?

Jo, det skal vi fortelle deg. Vi har nemlig samlet modellens noen av modellens beste kropps-og skjønnhetstips, og en ekstra god nyhet: de fleste av disse krever hverken trening til du har blodsmak i munnen, eller ekstrem slanking. Fantastisk eller hva? Se bilder av 52-åringen lenger ned i saken!

LES OGSÅ: Slik får kjendiskvinnene superkroppene

Jeg gjør aldri noe som kjeder meg!

Først og fremst, som Elle uttalte under Golden Globe-utdelingen i 2012, og som hun understreker gang på gang:

- Det viktigste er å ha det gøy! Driv med masse sport. Ikke tenk på hvordan du ser ut, tenk heller på hvordan du føler deg, sa modellen den gang og la til: - Jeg er fra Australia, og livet mitt foregår utendørs. Jeg surfer, jeg står på ski, jeg står på vannski, jeg rir på hester, jeg går i fjellet og jeg padler.

Til Hello Magazine uttalte ikonet også at hun aldri gjør noe som kjeder henne, og treningssentre gjør det, så hun trener sjelden inne på treningssentre, men gjør heller det meste av fysisk aktivitet utendørs. I tillegg har hun tidligere avslørt at hun elsker bikram yoga - som er yoga inne i et varmt rom. 

LES OGSÅ: Dette er den nye forbrenningstrenden!

Great day - last dive @shangrilamaldives @SLMaldives @superelixir #nourishingprotein #lovelife

Et bilde publisert av Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

Sammenlignet med sine tidligere dager, er treningsrutinene langt fra like intense - tvert i mot er de det motsatte. Som mor til to prøver hun å gjøre treningen til en del av livet sitt på en naturlig måte.

- Treningsrutinene mine er mye enklere og «snillere» nå. Jeg foretrekker ikke å gå på treningssenteret, istedenfor prøver jeg heller å bruke 45 minutter hver dag til å være aktiv utendørs. Mitt råd er å ta seg 45 minutter til fysisk aktivitet, selv noe så enkelt som å gå en tur med hunden eller gå til jobben, sa hun til magasinet. 

Vann, vann, vann

I tillegg til å sette av 45 minutter til fysisk aktivitet - uavhengig av intensitet, er det spesielt to kostholdshemmeligheter «The Body» tyr til for å vedlikeholde den veldreide kroppen.

For det første er hun opptatt av å spise så rent som mulig, fordi hun mener det er en av nøklene til en sunn kropp. Til Vogue uttalte den tidligere supermodellen at hun tror på ordslaget «easy does it all year long»:

- Det er faktisk så enkelt. Spis grønnsaker, frukt og magre proteiner. Kanskje litt mørk sjokolade, dersom du liker det. Ingenting i ekstreme mengder, det handler om balanse. Jeg spiser alltid tre måltider hver dag og to mellommåltider. 

LES OGSÅ: 5 ting som hjelper deg ned i vekt

52-åringen har også et annet gulltips:

- Vann. Mitt beste skjønnhetstips er vann. Barna mine ler alltid av meg fordi de sier: «Mamma, jeg har vondt i hodet...» Drikk vann, sier jeg. «Mamma, jeg er sulten... » Drikk vann. «Mamma, jeg får ikke sove,» drikk litt vann, har hun uttalt til Harpers Bazar.

Ja, vann. Og vi snakker hele tre liter vann om dagen. Det er kanskje det enkleste tipset du har hørt, men la oss være ærlige med oss selv; er det så lett? For hvor mange av oss er flinke nok til å drikke nok vann? Ikke brus eller juice. Vann. Kanskje tiden er inne for å fylle flaskene når selveste Elle Macpherson sier det er hennes beste tips!

Someone stole my phone!!@dobelemarta @superelixir #laughinghysterically. #ontherun #giveitback

Et bilde publisert av Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

Continuing with the red white and blue theme ....@superelixir @lisamariefernandez swim.

Et bilde publisert av Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

I love being outdoors... Combining fun with exercise doubles the benefits. @superelixir alkalising greens and protein powder.

Et bilde publisert av Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

Afternoon pick me up .. Swim and @superelixir.... Between shots...

Et bilde publisert av Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer