Line Dater Norge

Else Kåss til Line: - Jeg er sjalu!

KK.no ble med i kulissene da Line Elvsåshagen avslørte hvem hun hadde valgt som sin potensielt nye kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert

Det var kjærlighet i luften på kjendisbaren Angst i Oslo da det den første torsdagen i oktober ble avholdt premierefest i anledning NRK3-serien «Line dater Norge». TV-profil Line Elvsåshagens (26) venner og familie hadde fått utdelt rosa heliumballonger som skulle sendes til himmels i dét Line og hennes nøye utvalgte date ankom Angst. Jubelen sto i taket da det viste seg at hun hadde valgt John Gunnar Lie fra Åndalsnes, og sammen kom de hånd i hånd på den rosa løperen. 

- Jeg er sjalu! utbrøt komiker Else Kåss Furuseth (36) med glimt i øyet da hun gikk bort for å hilse på Line og John Gunnar. 

LES OGSÅ: Live Nelvik avslørte navnet på datteren

SJALU: Else Kåss Furuseth fortalte med glimt i øyet at hun var sjalu på Line Elvsåshagen som de siste ukene har datet seg gjennom Norge. I bakgrunnen står John Gunnar som ble Lines endelige valg. Premierefesten ble holdt på kjendisbaren Angst i Oslo. Foto:  FOTO: Malini Gaare Bjørnstad // KK.no
SJALU: Else Kåss Furuseth fortalte med glimt i øyet at hun var sjalu på Line Elvsåshagen som de siste ukene har datet seg gjennom Norge. I bakgrunnen står John Gunnar som ble Lines endelige valg. Premierefesten ble holdt på kjendisbaren Angst i Oslo. Foto: FOTO: Malini Gaare Bjørnstad // KK.no Vis mer

Instagram-profilen til programmet har Line underveis delt stort og smått fra datene underveis på sin reise gjennom Norges land, og i en video lagt ut på NRK P3-siden på Facebook ser vi at det ble meget romantisk stemning mellom Line og John Gunnar - da hun overrasket ham med en DVD av hans yndlingsfilm «Buddy» fra 2003.

- Hvor kleint er det å kline foran kamera?

Når det føles naturlig så kommer det naturlig, og da er det helt greit, liksom! Og så er han jo flink til å kline da. Det hjelper jo veldig! sa Line til KK.no på premierefesten.

- Det var ikke kleint altså, bekrefter John Gunnar.

- Men det var jævlig å se det etterpå! forklarer Line videre.

- Ja, det var jævlig kleint! Jeg har skjønt at det ikke er så lurt å se de klippene i ettertid, sa Johan Gunnar. 

NYTT PAR?: Line valgte John Gunnar - og de to skal dermed fortsette å date. - Nå får vi bare se hva som skjer videre, sier de to til KK.no. Foto:  FOTO: Malini Gaare Bjørnstad // KK.no
NYTT PAR?: Line valgte John Gunnar - og de to skal dermed fortsette å date. - Nå får vi bare se hva som skjer videre, sier de to til KK.no. Foto: FOTO: Malini Gaare Bjørnstad // KK.no Vis mer

- Hvor sjarmert ble du av at Line ga deg favorittfilmen din «Buddy»​?

- Da ble jeg veldig sjarmert! Det har vært favorittfilmen min i mange år. Jeg har bare kjent at det var noe skikkelig stort her, forklarer Lines date.

- Hvorfor valgte du akkurat John Gunnar, Line?

- Det var faktisk mamma som sendte meg melding og sa at jeg skulle følge latter, magefølelse og verdier. Jeg ler mye med John Gunnar, ham kanskje mest av alle guttene, egentlig. Og så har vi like verdier da. Det var egentlig med ham jeg «bonda» mest med. 

- Hva tenkte du da hun valgte deg og hva er det som er så bra med Line, John Gunnar?

- Det var veldig hyggelig! Hun er en veldig spontan og trivelig jente, og praten går veldig lett – og da er mye gjort. Det trenger ikke være mer komplisert enn det.

LES OGSÅ: Sjekk hvilken «SKAM»-skuespiller som dukker opp i ny film!

- Du har gitt uttrykk for at du har hatt litt noia for dating-gamet i forkant av innspilling og underveis – er du blitt mer trygg på dette nå, ettersom du har fått mer erfaring med det å date?

- Ja, nå er jeg blitt skikkelig hard core! Haha, neida. Men selvfølgelig – når man ikke har gjort det på lang tid blir man usikker og frykten for at man ikke har noe å snakke om eller at det blir kleint er jo der. Jeg har faktisk vært på noen dates hvor det har vært null kjemi. Men da er det null kjemi, og da er det ikke noe å gjøre med det. Men jeg har kanskje blitt litt tøffere. Jeg synes det er gøy! I stedet for at det er noe jeg forbinder med å være skummelt og dritt så er det blitt veldig gøy! I alle fall når man møter fine folk. 

- Føler du at du har fått mer selvtillit?

- Masse! Jeg oser av selvtillit. Neida. Men Når det kommer til gutter har jeg følt meg så ufattelig usikker og redd for at jeg ikke skal være bra nok som jeg er: «Hva om han tenker ditten og datten om meg». Men jeg er jo som jeg er – så han må enten ta hele meg eller ikke. Jeg har vært redd for at folk ikke skal takle det. Ikke det at jeg er et arbeid, liksom. Men jeg er jo sånn jeg er.

LES OGSÅ: – Det er noe skambelagt over det å være ufrivillig singel

PREMIEREFEST: 5. oktober var det duket for premierefest på «Line dater Norge» på den populære baren Angst i Oslo - hvor Line og daten John Gunnar var kveldens midtpunkt. Her i samtale med Lines familie. Foto:  FOTO: Malini Gaare Bjørnstad // KK.no
PREMIEREFEST: 5. oktober var det duket for premierefest på «Line dater Norge» på den populære baren Angst i Oslo - hvor Line og daten John Gunnar var kveldens midtpunkt. Her i samtale med Lines familie. Foto: FOTO: Malini Gaare Bjørnstad // KK.no Vis mer

Lines tips til oss single som fortsatt er i dating-gamet:

  • Ikke se så sykt mye på Netflix og bare vær hjemme. Gå ut og gjør noe! 
  • Ikke bli hjerteknust om det går skikkelig dårlig, for det kommer det til å gjøre innimellom
  • Det er alltid bra å gjøre en aktivitet på daten. Vi spilte minigolf – det var skikkelig gøy!
  • Det er fint å ha mulighet til å ta litt på hverandre underveis. Så ikke bestill bord på en restaurant hvor dere sitter på hver deres ende av bordet
  • Sørg for at dere har muligheten for å gratulere hverandre. Spill et spill, for eksempel! Så kan man også vinne noe underveis – en klem eller et kyss for eksempel!
     

«Line dater Norge» går på NRK3 onsdager klokken 21:35.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer