Serietips:

Elsker du Friends? Da kan disse seriene være noe for deg

Har du sjekket ut New Girl, How I Met Your Mother eller Seinfeld?

FRIENDS: Elsker du denne serien kan det hende noen av de vi har listet opp vil falle i smak. Foto: Scanpix
FRIENDS: Elsker du denne serien kan det hende noen av de vi har listet opp vil falle i smak. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I år er det 15 år siden den siste episoden av Friends ble vist. Det vil si at det også er hele 25 år siden den første episoden ble vist!

Selv om det har gått ganske så mange år siden vi først ble introdusert for vennegjengen i New York, er serien fortsatt populær den dag i dag.

Og selv om vi aldri kan få nok av de seks vennene, så er det gøy å sjekke ut andre serier. Gjerne de som kan minne litt om serien vi er så glad i - nemlig Friends.

New Girl

Dette er på mange måter 2011-versjonen av Friends. Her møter vi den nysingle læreren Jessica Day. Hun flytter inn i et kollektiv med tre fremmede menn, men dette skal vise seg å bli et helt fantastisk vennskap. Og selvfølgelig: det blir romantikk også i denne serien.

Serien tok slutt i 2018 etter sju sesonger. Som i Friends er dette en serie hvor man virkelig blir forelsket i personlighetene til karakterene. Absolutt verdt en titt!

How I Met Your Mother

Denne serien minner også mye om Friends siden vi nettopp følger en vennegjeng i New York. Her mangler vi kun én kvinnelig karakter så hadde vi hatt en ganske så lik gruppe som den fra Friends.

Serien har navnet How I Met Your Mother fordi den tar utgangspunkt i at en av karakterene i serien, Ted Mosby, forteller barna sine om hvordan han møtte moren deres.

Ett år etter at Friends tok slutt hadde serien premiere og holdt på i hele ni sesonger.

Modern Family

Denne serien har ikke bare blitt nominert og vunnet flere priser, men skuespillerne har også dratt inn flere seiere for sin rolle i den kritikerroste serien.

Her følger vi hverdagen til en stor og moderne familie. Første episode begynner med at Claire og Mitchells far Jay nettopp giftet seg med en yngre kvinne, Gloria, mens Mitchell og Cameron er på vei tilbake fra Asia etter å ha adoptert datteren Lily.

Serien går fortsatt på tv etter hele ti sesonger. Det er like mange sesonger som Friends består av.

Seinfeld

Alle seriene som er nevnt ovenfor er nyere serier og kom ut etter Friends. Skulle du ønske å ta en titt på noe som kan minne om suksesserien fra 1994, er Seinfeld noe for deg.

Serien kom i 1989 og holdt på fram til 1998. Her møter vi vennene Jerry, Elaine, George og Kramer som går gjennom akkurat de samme hverdagslige oppturene og nedturene som i Friends.

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory har holdt på i hele 12 sesonger siden første episode ble vist i 2007. Leonard, Sheldon, Raj og Howard er fire svært smarte menn som alle jobber ved California Institute of Technology.

En dag flytter en vakker kvinne ved navn Penny inn i leiligheten ved siden av Leonard og Sheldon, og med ett er vi vitner til et nytt og uventet vennskap. Du skal heller ikke se bort ifra at det blusser opp romantiske følelser også her...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer