Hailie Jade Scott

Eminems datter er nå blitt 22 år!

Hailie Jade Scott er blitt voksen og smellvakker.

HAILIE JADE SCOTT: Datteren til den verdenskjente rapperen Eminem er nå blitt 22 år gammel! FOTO: Skjermdump Instagram
HAILIE JADE SCOTT: Datteren til den verdenskjente rapperen Eminem er nå blitt 22 år gammel! FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at datteren til Marshall Bruce Mathers III (45), bedre kjent som rapperen Eminem, er blitt voksen - og smellvakker! Ser vi bort fra bildene av henne som barn, har Hailie, som nå er 22 år gammel, levd et relativt tilbaketrukket liv, sammenlignet med sin verdenskjente far. Eminem fikk Hailie sammen med ungdomskjæresten Kimberly Anne Scott da han var 24 år gammel. På det tidspunktet levde de et trøblete liv preget av rus og økonomiske problemer, og da alt var på sitt verste flyttet familien på tre inn i en husvogn sammen med moren til Eminem.

Heldigvis fikk karrieren hans en stor oppsving noen år senere, og penger skulle aldri mer bli et problem. Kjærligheten gikk det imidlertid ikke like bra med, og Eminem fikk delt omsorg for datteren da han og kona skilte seg i 2001.

I 2004 kom låta «Mockingbird», der Eminem rapper om datteren: «Hailie I know you miss your mom and I know you miss your dad. Well I'm gone but I'm trying to give you the life that I never had. I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh. I can see it in your eyes, deep inside you want to cry. Cause you're scared, I ain't there?».

Rapperen har også dedikert en egen låt til datteren, «Hailie's Song», som handler om gleden og stoltheten han føler over å ha datteren som henne.

LES OGSÅ: Slik ser Jason Lewis, aka Smith Jerrod fra «Sex og singelliv», ut i dag

Studerer psykologi og entreprenørskap

Men tilbake til Hailie. Hun ble uteksaminert fra Chippewa Valley High School i 2014 - og det med fantastiske karakterer. Hun fikk faktisk den prestisjefylte statusen «Summa Cum Laude», som betyr at hun hadde et karaktersnitt på 3,9 poeng eller høyere. Like etter uteksamineringen mottok hun vitnemålet, og på skolens hjemmesider takket hun foreldrene:

- Mamma og pappa er mine største innflytelser, fordi de har presset meg til å bli den personen jeg er, og de har støttet meg slik at jeg har oppnådd alt jeg har gjort, skal hun uttalt ifølge Daily Mail.

I dag går Hailie på Michigang State University, hvor hovedfagene hennes er psykologi og entreprenørskap. På fritiden virker det som Hailie er en jente som liker fart og spenning, samt å henge med venner. På Instagram-profilen hennes ser det også ut som hun har skaffet seg en riktig så kjekk kjæreste! Bare se på bildene nedenfor:

Feeling extra lucky today

Et innlegg delt av Hailie Scott (@hailiescott1)

Couldn't have asked for a better 21st birthday celebration (or a better guy to have by my side)

Et innlegg delt av Hailie Scott (@hailiescott1)

Yes my pants match my closet & yes Lottie's entitled to photobomb on puppy day

Et innlegg delt av Hailie Scott (@hailiescott1)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer