Hailie Jade Scott

Eminems datter er nå blitt 22 år!

Hailie Jade Scott er blitt voksen og smellvakker.

HAILIE JADE SCOTT: Datteren til den verdenskjente rapperen Eminem er nå blitt 22 år gammel! FOTO: Skjermdump Instagram
HAILIE JADE SCOTT: Datteren til den verdenskjente rapperen Eminem er nå blitt 22 år gammel! FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at datteren til Marshall Bruce Mathers III (45), bedre kjent som rapperen Eminem, er blitt voksen - og smellvakker! Ser vi bort fra bildene av henne som barn, har Hailie, som nå er 22 år gammel, levd et relativt tilbaketrukket liv, sammenlignet med sin verdenskjente far. Eminem fikk Hailie sammen med ungdomskjæresten Kimberly Anne Scott da han var 24 år gammel. På det tidspunktet levde de et trøblete liv preget av rus og økonomiske problemer, og da alt var på sitt verste flyttet familien på tre inn i en husvogn sammen med moren til Eminem.

Heldigvis fikk karrieren hans en stor oppsving noen år senere, og penger skulle aldri mer bli et problem. Kjærligheten gikk det imidlertid ikke like bra med, og Eminem fikk delt omsorg for datteren da han og kona skilte seg i 2001.

I 2004 kom låta «Mockingbird», der Eminem rapper om datteren: «Hailie I know you miss your mom and I know you miss your dad. Well I'm gone but I'm trying to give you the life that I never had. I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh. I can see it in your eyes, deep inside you want to cry. Cause you're scared, I ain't there?».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer