Emma Ellingsen

Emma Ellingsen etter operasjonen: – Nå tør jeg å date

Youtuberen snakker ut etter at hun gikk gjennom den kjønnskorrigerende operasjonen i fjor.

ÅPNER OPP: Emma Ellingsen har alltid vært åpen om prosessen med å bytte kjønn, og nå forteller hun også om hvordan det er i etterkant. FOTO: NTB
ÅPNER OPP: Emma Ellingsen har alltid vært åpen om prosessen med å bytte kjønn, og nå forteller hun også om hvordan det er i etterkant. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Som en av de største influenserne i Norge – med nærmere 700 000 følgere på Instagram, er Emma Ellingsen (20) stadig å se i rampelyset. Hun gjestet nylig sofaen til Harm og Hegseth i det nye VGTV-talkshowet ledet av – ingen ringere enn – Vegard Harm og Morten Hegseth.

I intervjuet åpner hun opp om hvordan livet er etter at hun fikk kjønnskorrigerende operasjon våren 2021.

20-åringen har vært åpen om at hun er født biologisk gutt, men alltid følt seg som en jente – noe hun har visst siden hun var barn. Hun har blitt et forbilde for mange med sin åpenhet, og har i flere spørsmålsrunder på sin YouTube-kanal og i tv-serien Bloggerne forklart følgerne sine hvordan prosessen med å skifte kjønn er, og hvordan det oppleves personlig for henne.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

GOD STEMNING: Vegard Harm er hovedgjest i hver episode. Emma Ellingsen og Adrian Sellevold bidrar til latter og god stemning med deres ærlighet og humor. FOTO: Skjermdump VGTV / Harm og Hegseth
GOD STEMNING: Vegard Harm er hovedgjest i hver episode. Emma Ellingsen og Adrian Sellevold bidrar til latter og god stemning med deres ærlighet og humor. FOTO: Skjermdump VGTV / Harm og Hegseth Vis mer

– Ny selvtillit

Nå som hun har vært gjennom de store milepælene i prosessen med å bytte kjønn, forteller hun i intervjuet at livet har endret seg etter operasjonen. Hun opplever blant annet en annen trygghet til seg selv.

– Jeg har fått en ny selvtillit. Jeg har jo alltid hatt selvtillit. Det er ikke mer nå, men på en helt annen måte. Jeg er mye mer komfortabel i meg selv nå.

Hun forteller også at det er flere dører som har åpnet seg etter operasjonen, som følge av at hun er mer komfortabel i egen kropp. Det har resultert i at hun har begynt å bevege seg ut i datingverdenen.

– Jeg tør å date. Jeg gir mer av meg selv, sier hun.

– Det føles veldig, veldig, veldig bra, sier hun og legger til at alt fungerer som normalt nedentil til fascinasjon og fnisende latter fra de andre i studio.

Hun legger til at det likevel ikke skjer mye på datingfronten.

Ellingsen har tidligere fortalt til Se og Hør at hun ønsker en mann å dele livet med, men er usikker på om hun ønsker barn.

LYS MODELLKARRIERE: Ellingsen ønsker å ha modellkarrieren i fokus fremover uten for mange avbrytelser. FOTO: NTB
LYS MODELLKARRIERE: Ellingsen ønsker å ha modellkarrieren i fokus fremover uten for mange avbrytelser. FOTO: NTB Vis mer

Utestengt fra Tinder

Datingappen Tinder har blitt et vanlig verktøy for å møte andre single. Emma forteller i det samme intervjuet at hun har blitt utestengt fra appen fordi hun har blitt rapportert et visst antall ganger og anklaget for å være en falsk profil.

– Jeg har prøvd å lage ny profil ved hjelp av fem forskjellige venner som har bekreftet at det er min profil, sier hun uten å ha lykkes.

Hatmeldinger

– Det er noen som sier «jævla transe». Jeg blir ikke veldig påvirket av det.

Da youtuberen publiserte sin første video på engelsk der hun snakket om det å være transkvinne, opplevde hun at halvparten av kommentarene var alt fra hat og drapstrusler til anklager om at det hele var et PR-stunt.

Da hun leste at transseksuelle ikke ser ut som henne, var første gang hun merket at det som blir skrevet i kommentarfeltene kan gå inn på henne.

Ikke bare youtube-suksess

Ellingsen leder TV 2-programmet Annerledes som er ute med første sesong der hun snakker med kjente og mindre kjente personer om det å være nettopp annerledes – det å falle utenfor fellesskapet på en eller annen måte.

Hun ble for mange kjent gjennom TV 2-serien Født i feil kropp i 2014, og startet i etterkant en YouTube-kanal som har gjort henne til en av de største influenserne på landsbasis.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer