Dolph Lundgren og Emma Krokdal

– Emma er en fantastisk ung kvinne

Det var en stolt Dolph Lungren som tok med seg forloveden og døtrene på filmpremiere i Hollywood.

FAMILIETREFF: Dolph Lundgren hadde med seg familien på premieren av Minions-filmen «The rise of Gru». Fra venstre Dolphs forlovede Emma Krokdal (25) , Dolph Lundgren, og Dolphs døtre Greta (20) og Ida (25) . FOTO: John Salangsang/Shutterstock/NTB
FAMILIETREFF: Dolph Lundgren hadde med seg familien på premieren av Minions-filmen «The rise of Gru». Fra venstre Dolphs forlovede Emma Krokdal (25) , Dolph Lundgren, og Dolphs døtre Greta (20) og Ida (25) . FOTO: John Salangsang/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Da KK i 2021 intervjuet den svenske Hollywood-stjerna Dolph Lundgren og hans forlovede, trønderjenta Emma Krokdal fra Rissa i Fosen, var det et forelsket par som bare hadde godt å si om hverandre. De to møttes da Emma reiste til USA og utdannet seg til personlig trener, og det var på jobben på treningsstudioet at de to ble kjent.

I KK-intervjuet var paret åpne om sine følelser for hverandre, men også om at de hadde gjort seg sine tanker om aldersforskjellen på 39 år. Spesielt Emma:

– Først falt jeg for at han var veldig koselig å snakke med. Dolph har veldig bra humor og vi har det veldig gøy i lag. Men han er også veldig følsom og får meg til å føle meg trygg. Det er veldig viktig for meg, sa Emma og utdypet, om aldersforskjellen, at Dolph ikke den typiske 64 åringen som sitter pensjonert på sofaen:

– Han er ung og sprek og jobber hardt. I starten tenkte jeg: «Jeg kan ikke være med en som er så mye eldre. Hva vil folk si?». Men jeg kan ikke leve sånn. Folk har meninger om absolutt alt og man kan ikke la seg styre av det. Man må bare leve livet sitt og være lykkelig.

Heller ikke Dolph mente aldersforskjellen hadde noe å si, og sa følgende til KK om sin norske kjæreste:

– Emma, hun er en helt fantastisk ung kvinne. Hun er veldig unik, vil jeg si, og med en viss modenhet for alderen. Emma kommer fra et hjem der foreldrene er glade i hverandre, og jeg tror at mye av hennes arv og det at hun er så moden kommer derfra.

Skandaleforhold til Grace Jones

Dolph Lundgren var en av Sveriges store skuespillereksporter på 80-tallet. Muskelbunten og kampsportutøveren fra Spånga nord for Stockholm var egentlig utdannet kjemiingeniør, og med det ettertraktede Fullbright-stipendet i lomma, ble han student på prestisjetunge MIT i Massachusetts. Snart droppet han imidlertid studiene til fordel for skuespilleryrket og et skandaleombrust forhold til artisten Grace Jones. Utover 80- og 90-tallet var Dolphs merittliste like lang som en Hollywood fist fight, og han var å se i alt fra «James Bond» til «Rocky IV».

Da han nylig var på premiere på den nye Minions-filmen, hvor han har stemmen til karakteren Vicious 6, hadde han med seg både Emma og sine to døtre Greta (20) og Ida (25). For anledningen hadde alle fire gule antrekk, akkurat som hovedpersonene i filmen

Datter like gammel som kjæresten

Dolphs to døtre Ida (25) og Greta (20) bor i Spania, den eldste er like gammel som Emma. Emma fortalte i KK-intervjuet at hun var nervøs første gang hun skulle treffe Dolphs døtre:

– Jeg møtte Ida første gang i 2019 og var utrolig nervøs. Men hun var veldig rolig og hyggelig å være sammen med, sa Emma.

På premieren av Minions var de alle fire samlet, og da magasinet People intervjuet Dolph, fortalte han at det var fint å kunne samle sine kjære, og at han håper det endelig kan bli bryllup neste år, etter mange utsettelser under korona:

– Det er første gang Emma er med på en slik premiere og hun elsker det. Jeg tok med meg alle sammen ut og kjøpte gule antrekk forrige uke, sa Lundgren til People og fortsatte, om rollen sin i Minions:

– Det er morsomt for meg å kunne gjøre noe annet, noe mer familievennlig enn jeg ellers er kjent for.

Da KK spurte Dolph om hans følelser for forloveden sin, lot svensken seg ikke be to ganger:

– Emma er veldig støttende og klok. Vi kommer så godt overens og hun har en indre styrke og ro som passer meg veldig bra. Og det er klart at det krever en viss indre styrke å ta seg fra Rissa til Los Angeles. Jeg gjorde jo samme reise da jeg selv var på den alderen, og har noen av de samme kvalitetene. Men jeg er nok ikke like rolig som Emma.

Dolp var lenge kjent for et skandalefylt liv, og fortalte KK at han i dag er lykkelig for å ha funnet roen med Emma:

– Min reise har vært ganske bakvendt. Dette skulle jo skjedd da jeg var ung. Men til tross for hvordan jeg har skadet meg selv og dem rundt meg da jeg var yngre, må jeg ha gjort noe godt, for å fortjene en sånn som Emma.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer