Emmy Awards:

Emmy-stjernene kastet seg på sløyfe-trenden

Medlemskapet i ACLU har doblet siden Donald Trump ble president, skriver Independent.

EMMY AWARDS: Padma Lakshmi var blant kjendisene med blå sløyfe på den røde løperen. FOTO: NTB Scanpix
EMMY AWARDS: Padma Lakshmi var blant kjendisene med blå sløyfe på den røde løperen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Oscar-utdelingen gikk av stabelen i vinter, la vi merke til at flere av kjendisene hadde festet en blå sløyfe på antrekkene sine da de ankom den røde løperen. Det lille tilbehøret skulle vise seg å få massiv oppmerksomhet i mediene. Kanskje ikke så rart når vi alle lurer på hva den egentlig står for.

Det er nemlig ikke uvanlig at stjernene velger å ytre et politisk standpunkt på den røde løperen. Under Emmy Awards i 2016 la du kanskje merke til at noen av verdens mest kjente fjes brukte en grønn sløyfe til rød løper-antrekket sitt? Det samme skjedde altså i år under Oscar-utdelingen OG under nattens Emmy Awards, bare at sløyfen var blå og sto for noe helt annet enn den grønne Emmy-sløyfen fra 2016.

De blå sløyfene hadde bokstavene «ACLU» skrevet på seg som står for «the American Civil Liberties Union». Organisasjonen jobber for menneskerettigheter, og kjendiser som modell Karlie Kloss (24), skuespiller Ruth Negga (35), Broadway-stjernen Lin-Manuel Miranda (37) og hans mor Dr. Luz Towns-Miranda, og skuespiller Busy Phillips (37) hadde valgt å feste det lille tilbehøret på antrekket sitt under årets Oscar-utdeling, mens Kathryn Hahn (44), Padma Lakshmi (47), Ann Dowd (61) og Riz Ahmed (34) var blant dem som hadde tatt med seg trenden videre til årets Emmy Awards.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer