Teknologi

Emojiene du kan glede deg til å bruke i 2021

Ser du en du kommer til å ta i bruk mye?

NYE EMOJIER: Det har kommet langt flere emojier siden det enkle smilefjeset og tommel opp. Sjekk ut noen av nyhetene nedover i saken. Foto: NTB
NYE EMOJIER: Det har kommet langt flere emojier siden det enkle smilefjeset og tommel opp. Sjekk ut noen av nyhetene nedover i saken. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det finnes et hav av emojier på telefonene våre, og man skulle tro at det ikke var flere dyr og objekter det gikk an å gjøre om til bittesmå bilder vi kan sende til hverandre.

Men heldigvis skjer det stadig endringer i emojiverdenen! Nå finnes det emojier med mennesker i en rekke ulike hudfarger, samt forskjellige måter å fremstille par og familier på.

Og selv om det allerede er et stort utvalg her, så kommer det enda mer i 2021!

Emojiene du kan glede deg til å bruke i 2021

I tillegg kommer det også noen nye insekter, en potteplante, blåbær, oliven, grønn paprika, rulleskøyter, en svart katt, en sag og en stige - for å nevne noe.

Emojiene du kan glede deg til å bruke i 2021

iPhone kommer med oppdateringer så å så ut av det blå, så det er vanskelig å si når disse emojiene vil finne sin vei inn på din telefon, men ifølge Emojipedia vil disse være å se i 2021.

Det er rart man gleder seg så mye til å få inn nye, små ikoner på telefonen, men det gjør man altså. Emojiene har jo tatt en stor plass i hvordan vi kommuniserer med de rundt oss.

For det handler om formidle en følelse uten ord. I raushetens navn slenger vi kjapt på et smil, et blunk eller en blomst i stedet for lange forklaringer og formuleringer. Hyggeligere blir det som regel også.

Men visste du at det er flere emojier vi bruker feil? Sjekk ut denne saken og se om du vet hva de ulike fjesene betyr:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer