Burger King:

En burger i bytte mot eksen? Ja takk!

Valentinsdagen er her, og nå kan man endelig få noe godt ut av eksen sin.

BURGER KING: Burger-kjeden gir ut en gratis Whopper dersom du legger igjen et bilde av eksen din! Foto: Burger King
BURGER KING: Burger-kjeden gir ut en gratis Whopper dersom du legger igjen et bilde av eksen din! Foto: Burger King Vis mer
Publisert

Den 14. februar nærmer seg med stormskritt, og enten man er lykkelig i et forhold, nyforelsket, nysingel eller trives best i eget selskap, så er valentinsdagen en dag mange enten elsker eller hater. Det siste du sikkert vil tenke på denne dagen, uansett hvilken situasjon du er i, er eksen din.

Men i år kan du faktisk få bruk for ditt tidligere forhold på alle hjerters dag!

Hva med å bytte ut eksen med en deilig burger på Burger King? Burger-kjeden tilbyr nemlig at du kan levere inn et bilde av eksen din, putte det i boksen, og få en gratis Whopper! Dette gjør de i samarbeid med den kommende filmen «Birds of Prey» (basert på Batman-skurken Harley Quinn) «breakup boxes».

Psst... se traileren til «Birds of Prey» nederst i saken!

«BIRDS OF PREY»: Margot Robbie har rollen som Harley Quinn i den kinoaktuelle filmen. Foto: NTB Scanpix
«BIRDS OF PREY»: Margot Robbie har rollen som Harley Quinn i den kinoaktuelle filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjærlighetsbrev og kosedyr

Dessverre har ikke dette fenomenet kommet seg til Norge (enda), men vi krysser fingrene for at det kommer vår vei til den store dagen. Foreløpig er det kun utvalgte Burger King-kjeder i New York, Los Angeles, San Fransisco og Boston i USA, som har dette tilbudet på valentinsdagen.

Ta et dypdykk i bildearkivet, Facebook eller Instagram for å finne et passende bilde av en tidligere flamme. Om man derimot har slettet eller blokkert alle spor av eksen på sosiale medier, så kan man i verste fall levere inn kjærlighetsbrev, kosedyr eller et klesplagg fra eksen, i bytte mot en gratis burger. Endelig kan man få noe godt ut av eksen sin!

KK-redaksjonen har etter flere timers arbeid forsøkt å nå ut til Burger King for å få en kommentar på om dette fenomenet kommer til Norge, men til ingen nytte. Vi oppfordrer alle til å møte opp på sin nærmeste Burger King den 14. februar med et bilde av eksen sin (og saken her på mobilen), for å se hva han er verdt! For selv om du kanskje ikke får en gratis Whopper, så må det da være verdt et par nuggets ...

«Burger Quinn»

Hele «breakup box» idéen til Burger King er basert på den kinoaktuelle filmen «Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn». I filmen møter vi Harley Quinn, spilt av Margot Robbie, i samme rolle som i filmen «Suicide Squad». Quinn har falt for Batman sin mest beryktede nemesis, The Joker.

«Who needs the joker, when you can have the king?», står det på Whopper-emballasjen.

DC Comics-universet har lagt til enda en superhelt-film i rekken, men denne gangen er det en «breakup»-film. Det blir slutt mellom Quinn og Joker, og i filmen får vi blitt bedre kjent med Harley Quinn som person, og hvorfor hun er den hun er.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer