Funkygine

- En enorm redsel for at den minste også kunne være smittet

Influenser Jørgine Massa Vasstrand (32) tar ingen sjanser overfor sin nyfødte sønn.

FUNKYGINE: I januar 2022 ble Jørgine Vasstrand og Morten Sundli foreldre til sitt andre felles barn. Hun har to barn fra et tidligere ekteskap. FOTO: Skjermdump / Instagram / @funkygine
FUNKYGINE: I januar 2022 ble Jørgine Vasstrand og Morten Sundli foreldre til sitt andre felles barn. Hun har to barn fra et tidligere ekteskap. FOTO: Skjermdump / Instagram / @funkygine Vis mer
Publisert

I begynnelsen av januar ble den populære influenseren og treningsguruen Jørgine Massa Vasstrand (32) mor til sitt fjerde barn - lille Indigo Iro.

Men bare én uke inn i nybaktmor-tilværelsen ble lykken snudd på hodet - da et av de eldre barna fikk påvist korona. Det forteller firebarnsmoren om på bloggen Funkygine.com:

«(...) Jeg kunne nok trengt litt av den selvtilliten akkurat i går kveld, men i stedet bukket jeg under da en av ungene testet positivt på en hurtigtest. Var egentlig ikke forberedt på en slik reaksjon, men jeg ble plutselig bare overkjørt av en enorm redsel for at den minste og skjøreste av oss også kunne være smittet».

Jørgine er den første til å innrømme at hun lett kan tenke negativt i situasjoner der hun blir redd, og at dette ikke nødvendigvis er rasjonelle tanker.

«Ettersom impulskontrollen min, og mye av det rasjonelle i meg er erstattet med haugevis av hoppende hormoner, rakk jeg å se for meg kilometervis med skremmende scenarioer før Morten rakk å stoppe meg. I tillegg var jeg det stikk motsatte av pedagogisk overfor de tre eldste. Mens snørr og tårer sprutet og med Indigo rugende til brystet, presterte jeg å hudflette de tre eldste».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer