Funkygine

- En enorm redsel for at den minste også kunne være smittet

Influenser Jørgine Massa Vasstrand (32) tar ingen sjanser overfor sin nyfødte sønn.

FUNKYGINE: I januar 2022 ble Jørgine Vasstrand og Morten Sundli foreldre til sitt andre felles barn. Hun har to barn fra et tidligere ekteskap. FOTO: Skjermdump / Instagram / @funkygine
FUNKYGINE: I januar 2022 ble Jørgine Vasstrand og Morten Sundli foreldre til sitt andre felles barn. Hun har to barn fra et tidligere ekteskap. FOTO: Skjermdump / Instagram / @funkygine Vis mer
Publisert

I begynnelsen av januar ble den populære influenseren og treningsguruen Jørgine Massa Vasstrand (32) mor til sitt fjerde barn - lille Indigo Iro.

Men bare én uke inn i nybaktmor-tilværelsen ble lykken snudd på hodet - da et av de eldre barna fikk påvist korona. Det forteller firebarnsmoren om på bloggen Funkygine.com:

«(...) Jeg kunne nok trengt litt av den selvtilliten akkurat i går kveld, men i stedet bukket jeg under da en av ungene testet positivt på en hurtigtest. Var egentlig ikke forberedt på en slik reaksjon, men jeg ble plutselig bare overkjørt av en enorm redsel for at den minste og skjøreste av oss også kunne være smittet».

Jørgine er den første til å innrømme at hun lett kan tenke negativt i situasjoner der hun blir redd, og at dette ikke nødvendigvis er rasjonelle tanker.

«Ettersom impulskontrollen min, og mye av det rasjonelle i meg er erstattet med haugevis av hoppende hormoner, rakk jeg å se for meg kilometervis med skremmende scenarioer før Morten rakk å stoppe meg. I tillegg var jeg det stikk motsatte av pedagogisk overfor de tre eldste. Mens snørr og tårer sprutet og med Indigo rugende til brystet, presterte jeg å hudflette de tre eldste».

Familien på syv deles inn i to kohorter

Ukvemsordene haglet i retning av de tre eldste barna Filippa (11) og Sokrates (7), som hun har fra et tidligere ekteskap, og Milano (3) som hun har med ektemannen, den tidligere fotballspilleren, Morten Sundli (31).

«Aner ikke hvorfor, men husker at jeg sa både «hold kjeft» og «drittunge» før jeg fikk samlet meg og sinnet ble erstattet med verdens verste samvittighet. Heldigvis har jeg ordentlig fine unger, som tilgir og forstår».

Nå har familien på syv lagt en strategisk plan for den kommende uken, slik at den nybakte firebarnsmoren og det lille nurket ikke blir smittet.

Jørgine og den nyfødte sønnen isoleres i en egen del av huset på Jessheim, mens resten av familien har dannet en egen kohort.

Og til tross for at firebarnsmoren vet at dette er den beste løsningen for hele familien, erkjenner hun at det er sårt og vondt at spesielt yngstesønnen Milano ikke får kost med broren som akkurat har kommet til verden.

«Den minste kohorten er nok den som takler dette dårligst og jeg lengter allerede etter å holde rundt de tre eldste ungene mine. Spesielt den yngste. Treåringen som kommer til å streve med å forstå hvorfor han ikke kan krype opp i sengen til mammaen sin om morgenen eller holde rundt lillebroren sin».

Ingen mammaperm-type

Jørgine og Morten deler stort og smått fra hverdagen med storfamilien i TV2-serien Funkyfam.

Hun har også vært å se som programleder for NRK-serien Norges tøffeste - og rett før jul ble det bekreftet at hun skal være programleder for sesong 4 som spilles inn i 2022 - og som etter planen har premiere til høsten.

NORGES TØFFESTE: Til høsten kommer nok en sesong av 'Norges tøffeste' der Jørgine Massa Vasstrand er programleder. Hun var selv deltaker i sesong 2 i 2015. FOTO: Michael Schult Ulriksen / NRK
NORGES TØFFESTE: Til høsten kommer nok en sesong av 'Norges tøffeste' der Jørgine Massa Vasstrand er programleder. Hun var selv deltaker i sesong 2 i 2015. FOTO: Michael Schult Ulriksen / NRK Vis mer

På spørsmål fra NRK om hva hun tenker om å lede det populære programmet med en liten baby på settet, svarte hun optimistisk som alltid:

– Jeg tenker at alt ordner seg. Har aldri gjort det før, men det går nok greit. Jeg er ikke en mammapermtype!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer