Fetisha Williams:

- En kaffedate er ikke nok. Vi må ikke slå oss til ro med minimum

Fetisha Williams synes hun kan forvente mer når hun tross alt bruker kr 1200 på foundation før daten.

FETISHA WILLIAMS: Hun er opptatt av at jenter skal tørre å være mer frampå og stille høyere krav når det kommer til sjekking og dating. FOTO: Ida Bergersen
FETISHA WILLIAMS: Hun er opptatt av at jenter skal tørre å være mer frampå og stille høyere krav når det kommer til sjekking og dating. FOTO: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Fetisha Williams deler sine tanker om det å date om sommeren i NRK-podcasten Feriestemning, der hun nylig var gjest sammen med podcast-profil Arin Soltanpanah.

Williams ble for alvor kjent da hun vant Camp Culinaris i 2021. Men i Feriestemning forteller hun om at da hun først kom til Norge fra Miami, seks-syv år gammel, hadde familien dårlig råd. Det ble derfor mye Mc Donalds-mat og unge Fetisha ble veldig opptatt av matlaging og prøvde å gjøre selv enkle retter til et gourmet-måltid.

Det var også andre utfordringen for den lille jenta da hun først kom til Norge:

- Jeg husker at jeg klagde så mye på at jeg var sliten da vi gikk tur, sier Williams i et tidligere intervju med KK.

Tør å vær mer frampå

I tillegg til å snakke om sin kjærlighet til mat og matlaging, er også Williams lidenskapelig opptatt av at jenter skal tørre å være mer frampå og stille høyere krav når det kommer til sjekking og dating.

Hun mener at en typisk "hot girl summer" er å våge å bruke den dyreste parfymen man har og den dyreste og fineste lipglossen. Rett og slett gå ut hver dag i det man føler seg finest i- og ikke spare de flotteste kjolene til en annen dag.

- "Hot girl summer" er en tid for å sjekke opp. er du en sjekker? spør Soltanpanah.

- Det er helt naturlig at man er mer på om sommeren. Og jeg vil inspirere jenter til å gjøre det samme. Fordi vi har veldig dårlig datingkultur her i Norge. Det er veldig begrenset hva som er lov og ikke, sier Willams som omtaler seg selv som en offensiv sjekker og sier:

- Jeg vil at du skal tørre å si nei til en kaffedate. Fordi det er ikke nok med en kaffedate. Foundation min koster 1200 kroner. Jeg vil bare at jenter skal forstå den verdien og ikke slå seg til ro med et minimun.

BRYSTET FØRST: Fetisha Williams er ikke den som forstiller seg eller holder seg i bakgrunnen. Heller ikke når det kommer til dating. I NRKs podcast Feriestemning beskriver hun sin offansive sjekketeknikk som det å gå inn med "brystet først". Her bilde fra Wixen awards i 2021. FOTO: NTB
BRYSTET FØRST: Fetisha Williams er ikke den som forstiller seg eller holder seg i bakgrunnen. Heller ikke når det kommer til dating. I NRKs podcast Feriestemning beskriver hun sin offansive sjekketeknikk som det å gå inn med "brystet først". Her bilde fra Wixen awards i 2021. FOTO: NTB Vis mer

LES OGSÅ: Slik blir han forelsket i deg: - Mange tør ikke prøve dette i dag

Sjekk opp venner

Hun oppfordrer også jenter til å ta avvisning på en god måte, tenke at det ikke er deg det er noe feil med.

Soltanpanah forteller at hun sliter med dating for hver gang hun går rett på sak, blir hun avvist.

- Det første jeg hører er for at du går for feil fyrer. Jeg gir komplimenter til gutter og det avvæpner med en gang. Tenk heller at du skal starte en samtale med et kompliment, råder Williams henne til.

Fetisha Williams forteller åpenhjertig om at hun er frampå når det kommer til sjekking, men ikke bare i hensikt om å få seg et ligg eller en kjæreste. Men også for å få seg venner.

KK har tidligere skrevet om hvordan å gå frem når man skal sjekke opp en venn. Her er en «step by step»-guide!

Soltanpanah spør henne, siden hun liker både gutter og jenter, om det er forskjell på hvordan hun sjekker opp?

- Nei, men det er forskjell på hvordan de sjekker opp. Jenter er bedre på det, de legger mer i det, kommer med blomster og er mer investert. Men jeg elsker penis, hvis det er lov å si, ler hun.

De slår også et slag for å date yngre gutter og hovedpersonen er veldig klar på at yngre gutter ofte er mer eventylystne og spennende. Hun avslører at hun ikke har lyst på familie og barn og derfor har det ikke vært viktig for henne å date en 35-åring.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer