Friends-skuespillere gjenforent:

– En kveld utenom det vanlige, og jeg elsker det

Courteney Cox' bilde tar av på Instagram.

FRIENDS: I anledning Friends' jubileum delte samtlige av «vennene» det samme bildet på Instagram. FOTO: NTB Scanpix
FRIENDS: I anledning Friends' jubileum delte samtlige av «vennene» det samme bildet på Instagram. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er 25 år siden den første episoden av tv-serien Friends ble sendt. 22. september 1994 startet det som skulle bli en ellevill suksess. En serie som fremdeles er like populær i dag.

Tv-serien lever videre gjennom strømmetjenesten Netflix, men for kort tid siden så det ut som det skulle ta slutt. Netflix avslørte nemlig at de hadde bestemt seg for å ikke ha Friends i sitt inventar. Det gjorde fansen irriterte. Mildt sagt.

Reaksjonene ble sterke - og mange. Netflix bestemte seg derfor å beholde serien litt til, men i 2020 ser det ut til at serien flytter seg over til en ny strømmetjeneste fra HBO.

Takket fans på Instagram

Vi håper og tror at skuespillerne i Friends også er venner på ekte. Det har de hvert fall tidligere sagt i intervjuer før (se et av de siste intervjuene med gjengen lengre ned i saken). Men det har faktisk gått 25 år siden serien begynte, og hele 15 år siden den tok slutt.

Og det er ikke slik at alle faktisk er bestevenner når kameraene slås av. Bare se på Kim Catrall og Sarah Jessica Parker fra Sex and the City. På skjermen er de verdens beste venner, men ting er langt fra rosenrødt i virkeligheten.

Det var derfor veldig rørende å se at samtlige av «vennene» delte samme bilde på Instagram i anledning Friends' jubileum.

«Vi er kanskje på forskjellige steder i livet, men vi vil alltid ha et spesielt bånd», skrev Lisa Kudrow (56), som spilte Pheobe på Instagram.

«Føles som det var i går. Takk til alle fans som har sett på», skrev Matt LeBlanc (52), som spilte Joey Tribbiani.

David Schwimmer (52), som spilte Ross Geller, har bare publisert to innlegg på Instagram, og ett av dem er viet til Friends:

«TUSEN TAKK til fansen der ute!! Vi hadde ikke klart det uten dere.»

Courteney Cox (55), som hadde rollen som Monica Geller, er blant stjernene som har publisert mest på Instagram rundt serien. Hun la også ut akkurat samme bilde som kollegaene sine:

«Tusen takk til alle våre lojale fans over hele verden. Dere har uten tvil vært der for oss!»

Like etter la Cox ut et nytt bilde - et som ikke er fra 25 år siden. Nylig var hun nemlig sammen med Matt LeBlanc og Jennifer Aniston (50). Gjenforeningen ble delt på Instagram til fansens store glede! Over to millioner mennesker har likt bildet, og i kommentarfeltet befinner det seg over 55 000 kommentarer.

«En kveld utenom det vanlige, og jeg elsker det», skrev Cox til bildet. Vi elsker det også, Courteney!

Se dette innlegget på Instagram

A rare night and I love it.

Et innlegg delt av Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer