Zlatan

- En kvinne er vakker selv uten parfyme. En duft er bare en bonus

Zlatan lanserer parfyme for kvinner, men sier til KK.no at vi lukter godt selv uten at vi har sprayet oss.

Publisert
Sist oppdatert

Svenske Zlatan Ibrahimović (34) er en av verdens beste fotballspillere, men det er ikke bare på den grønne gressmatten at den 195 centimeter høye Malmö-spissen viser at han har talent - også i mote- og skjønnhetsverden har den halvt bosniske, halvt kroatiske kjekkasen markert sitt territorium. 

I disse dager er han aktuell med sin andre parfymekolleksjon - og denne gangen har han avansert til å lage en duft også for kvinner. Til KK.no forteller han imidlertid at han ikke synes parfyme er et must.

- En kvinne er vakker selv uten parfyme. En duft er bare en bonus.

SE OGSÅ: Sjekk denne supersøte videoen av David Beckhams sønn!

Videre sier han til KK.no at det å lage en parfyme for kvinner, var et naturlig neste steg.

- Jenter trenger også en vinnerduft. Inspirasjonen til begge duftene er følelsen av sommer og fritid. Suprême pour femme er fresh og sommerlig - og dét er det jeg vil at en kvinne skal dufte. Det har vært viktig for meg at følelsen skulle bli helt rett. Parfymen har en duft som gjør inntrykk, og som du kommer til å huske, mener fotballspilleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer