Kompani Lauritzen

- En personlig seier for meg

Hotellarving Emilie Anker Stordalen imponerer i «Kompani Lauritzen».

KOMPANI LAURITZEN: Hotellkongen Petter Stordalens datter Emilie Anker Stordalen imponerer i underholdningsprogrammet «Kompani Lauritzen» på TV 2. Her fra EAT-konferansen i Stockholm i 2018. FOTO: NTB
KOMPANI LAURITZEN: Hotellkongen Petter Stordalens datter Emilie Anker Stordalen imponerer i underholdningsprogrammet «Kompani Lauritzen» på TV 2. Her fra EAT-konferansen i Stockholm i 2018. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2-programmet Kompani Lauritzen benker tusenvis av seere foran TV-skjermen, og blant årets deltakere som forsøker å overleve oberst Dag Otto Lauritzens (65) brutale militærregime på Setnesmoen leir, er hotellarving Emilie Anker Stordalen (29).

I løpet av årets sesong har hun vist at hun ikke er redd for å ta i et tak, og at hun ikke lar seg sette ut av skader og uhell.

Under en dykkeøvelse i årets sesong sprakk begge trommehinnene, men 29-åringen fortsatte likevel konkurransen til tross for store smerter.

I et innlegg på sin åpne Instagram-profil deler Emilie om smertene, og ikke minst åpner hun opp om at hun ser på det som en personlig seier å ha blitt utnevnt til korporal i søndagens episode.

Hylles av prinsessen

Det er mange som hyller Emilie for innsatsen i TV-programmet, og det er mange som har kommet med klapp på skulderen og lovord i kommentarfeltet.

Blant dem er prinsesse Märtha Louise:

«Helt rå på alle måter. Skikkelig imponert. Kort applaus!», skriver prinsessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer