Kompani Lauritzen

- En personlig seier for meg

Hotellarving Emilie Anker Stordalen imponerer i «Kompani Lauritzen».

KOMPANI LAURITZEN: Hotellkongen Petter Stordalens datter Emilie Anker Stordalen imponerer i underholdningsprogrammet «Kompani Lauritzen» på TV 2. Her fra EAT-konferansen i Stockholm i 2018. FOTO: NTB
KOMPANI LAURITZEN: Hotellkongen Petter Stordalens datter Emilie Anker Stordalen imponerer i underholdningsprogrammet «Kompani Lauritzen» på TV 2. Her fra EAT-konferansen i Stockholm i 2018. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2-programmet Kompani Lauritzen benker tusenvis av seere foran TV-skjermen, og blant årets deltakere som forsøker å overleve oberst Dag Otto Lauritzens (65) brutale militærregime på Setnesmoen leir, er hotellarving Emilie Anker Stordalen (29).

I løpet av årets sesong har hun vist at hun ikke er redd for å ta i et tak, og at hun ikke lar seg sette ut av skader og uhell.

Under en dykkeøvelse i årets sesong sprakk begge trommehinnene, men 29-åringen fortsatte likevel konkurransen til tross for store smerter.

I et innlegg på sin åpne Instagram-profil deler Emilie om smertene, og ikke minst åpner hun opp om at hun ser på det som en personlig seier å ha blitt utnevnt til korporal i søndagens episode.

Hylles av prinsessen

Det er mange som hyller Emilie for innsatsen i TV-programmet, og det er mange som har kommet med klapp på skulderen og lovord i kommentarfeltet.

Blant dem er prinsesse Märtha Louise:

«Helt rå på alle måter. Skikkelig imponert. Kort applaus!», skriver prinsessen.

«Du var helt rå. Både som sniper og nattevakt», skriver podkaster og moteprofil Vanessa Rudjord (46).

Også Emilie Stordalens mor, Ingrid Fuglehaug Stordalen (58) som tidligere var gift med Petter Stordalen, hyller datteren på sosiale medier:

«Superstolt av deg, korporal!».

KK har forsøkt å få en kommentar fra Petter Stordalen om hva han synes om datterens innsats i 'Kompani Lauritzen', men det har han ikke hatt kapasitet til å svare på.

FRA REKRUTT TIL KORPORAL: Emilie Anker Stordalen er med i sesong 3 av 'Kompani Lauritzen'. FOTO: Matti Bernitz / TV2
FRA REKRUTT TIL KORPORAL: Emilie Anker Stordalen er med i sesong 3 av 'Kompani Lauritzen'. FOTO: Matti Bernitz / TV2 Vis mer

Midlertidig avlyst bryllup

Emilie Stordalen har fulgt i sin fars fotspor, og er prosjektleder i Nordic Choice Hotels. I en pressemelding publisert i forkant av innspillingen i 2021, åpnet 29-åringen opp om deltakelsen og forberedelsene hun har gjort med brødrene sine før den tøffe innspillingsperioden.

– Jeg kommer fra en aktiv familie, så jeg har egentlig bare forsøkt å holde tritt med brødrene mine på deres treningsopplegg. De har også utnyttet muligheten til å «forberede meg på å møte Bob», så gjennom hele sommeren har jeg rett og slett tatt imot mye god gammaldags søskenpryl.

Emilie er forlovet med svenske Jens Bredberg. Bryllupet, som egentlig skulle ha funnet sted i desember 2021, ble avlyst på grunn av koronapandemien.

«Det er på ingen måte synd på oss. Samfunnet betaler store kostnader for pandemien, og i den sammenhengen er et bryllup ikke viktig, selv om det selvsagt er noe vi har sett frem til som familie.» skrev hun på Instagram.

'Kompani Lauritzen' sendes på TV 2 på onsdag og lørdag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer