Skjønnheten Og Udyret

Endelig er den her: Den første smakebiten på nyinnspillingen av «Skjønnheten og Udyret»!

Gjett om ikke vi gleder oss til 2017!

Publisert
Sist oppdatert

Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker Disney-filmer, og da spesielt de gode gamle prinsesse-klassikerne! Derfor synes jeg det var ekstra gøy da nyinnspillingen av «Tornerose» og «Askepott» kom for et par år siden! Disney har satset hardt på å gjenskape klassikerne sine de siste årene, og i fjor høst kom nyheten om at den nye versjonen av «skjønnheten og Udyret» vil dukke opp på kinolerretet i løpet av mars 2017 - Hurra!

LES OGSÅ: 12 fantastiske Disney-filmer vi hadde «glemt»​​

Filmen, som først kom i 1991, handler om en vakker, men arrogant prins som blir offer for en forbannelse og forvandles til et udyr med et grufullt utseende. Den eneste måten å bryte forbannelsen på er å finne noen som kan elske han for den han er – før det er for sent! Fortelleren stiller imidlertid det kritiske spørsmålet, «hvem vil noen gang elske et udyr»? Ved en tilfeldighet noen år senere havner den vakre Belle på slottet for å redde faren sin. Lysestaken Lymiere, klokken Kloksworth og alle de andre forheksede gjenstandene gjør alt de kan for at romansen mellom henne og udyret skal begynne å spire - vil forbannelsen bli brutt?

Den nye kinofilmen, som vil bli vist i både 2D og 3D, har en strålende rolleliste, med «Harry Potter»-skuespiller Emma Watson (26) i hovedrollen som Belle og «Downton Abbey»-stjernen Dan Stevens (33) i rollen som Udyret (prinsen). Luke Evans (37) har fått rollen som Gaston, mens «Love Actually»-skuespiller Emma Thompson (57) og «Sophie's Choice»-stjernen Kevin Kline (68) er bekreftet til filmen som Fru Potts og Belles far, Maurice. I tillegg har «Frost»-stjernen Josh Gad (35) fått en rolle i filmen, og skal spille Gastons sidekick, Le Fou.

Nå har den aller første smakebiten på nyinnspillingen blitt sluppet, og vi kan nesten ikke vente! (Se traileren øverst i saken).  

LES OGSÅ: Hurra! Nok en trailer fra «Et helt halvt år»-filmen har kommet!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer