Fifty Shades Darker

Endelig er den offisielle «Fifty Shades Darker»-traileren her!

Nå er det bare å glede seg til filmen som har premiere 10. februar 2017.

Helt siden «Fifty Shades of Grey» hadde premiere på kino i 13. februar i fjor, er det mange av oss som har ventet ivrig på neste del av historien om mangemillionæren Christian Grey og hans uskyldige elskerinne Anastasia Steele. Til alle «Fifty Shades»-fans store frustrasjon har produsentene vært fryktelig hemmelighetsfulle dette året og ikke gitt oss mer enn to teasere på 18 og 30 sekunder (som du kan se nederst i saken). Derfor tok vi for en stund siden saken i egne hender og fant frem noen bilder fra «behind the scenes» under innspillingen av filmen. Bildene kan du se her!  

Vel damer, nå er ventetiden ENDELIG over! Den offisielle traileren har blitt sluppet, og skal vi tro det vi får se i den 2 minutter lange snutten, blir «Fifty Shades Darker», i likhet med «Fifty Shades of Grey», hot, hot, hot! (Du kan se traileren øverst i saken)

LES OGSÅ:  50 ting du ikke visste om «Fifty Shades»

KIM BASINGER: Kim Basinger (62) skal spille millionærens tidligere elskerinne. Foto: Broadimage
HUGH DANCY: Hugh Dancy (40) har kapret rollen som psykologen John Flynn. Foto: Splash News
ARIELLE KEBBEL: Arielle Kebbel (30) tar på seg rollen som arkitekten Gia Mateo. Foto: Splash News

Mange kjente skuespillere på rollelisten 

Ikke overraskene, har Jamie Dornan (33) og Dakota Johnson (26), datteren til Melanie Griffith (58), fortsatt hovedrollene i filmene og det siste året har det også blitt avslørt hvilke stjerner som skal portrettere andre sentrale karakterer i del to - «Fifty Shades Darker», som har premiere 10. februar 2017.

Vi vet blant annet at Kim Basinger (62) har fått rollen som Elena Lincoln, som er Christians tidligere elsker, og Hugh Dancy (40) skal spille Christians psykolog, John Flynn. I den siste filmen, «Fifty Shades Freed», som kommer ut i februar 2018, tar Arielle Kebbel (30) på seg rollen som arkitekten Gia Mateo – som, til Anastasias store irritasjon, flørter vilt med Christian. Vi har med andre ord mye å glede oss til! 

LES OGSÅ: 3 ting du kan lære av «Fifty Shades»

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: